10 Nisan 2016 Pazar

Sony Vegas Pro Full 13 İndir + Türkçe Yama

Sony Vegas Pro Full

Sony Vegas Pro Full 13 İndir + Türkçe Yama

Sony tarafından hazırlanmış ve satışa sunulan Sony Vegas Pro Full yazılımı profesyonel anlamda oldukça başarılı bir video oluşturma programıdır. Film yapımcılarının bile tercih etmiş olduğu bu programla video oluşturma ve video düzenleme konusunda aklınıza gelebilecek tüm özellikleri taşımaktadır. Hazırda bulunan video dosyalarınız veya HD videolar üzerinde gerçek zamanlı düzenleme yaparak görüntü kalitesi kaybı yaşamadan video sahnelerinde istemediğiniz alanları kesebilir, Sansürleme işlemi yapabilir ve Görüntü kalitesi düşük, karanlık video görüntüsü netleştirme işlemleri yapabilirsiniz.
Çalışmalarınız müzik dosyaları üzerineyse yukarıda saymış olduğum özelliklerin bir çoğu müzik veya ses dosyaları üzerinde de geçerlidir. Müzik dosyalarınız içerisinde istenmeyen kısımları kesebilir ve müzik birleştirme işlemi yapabilirsiniz. İçermiş olduğu ses kaydı yapma özelliği sayesinde sıfırdan müzik dosyası yaratabilir ve çeşitli efektler ekleyerek kendinize ait şarkılar oluşturabilirsiniz.

Sony Vegas programı bilinen, hatta aklınıza gelebilecek tüm medya dosya biçimlerini sorunsuz desteklemektedir. Oluşturmuş olduğunuz medya dosyalarını CD/DVD yazdırma programlarına ihtiyaç duymadan, içerdiği yazdırma aracını kullanarak CD/DVD'lere yazdırma işlemi yapabilirsiniz.

Sony Vegas Pro İndir

Sony Vegas Özellikleri Nelerdir?

1- Kapsamlı yüksek kalitede video ve ses dosyası düzenleme
2- Sıfırdan ses ve video dosyası oluşturma
3- Video montajlama ve dönüştürme
4- Stereoskopik 3D düzenleme işlemi
5- Üstün ses kontrolü özelliği
6- Geniş uzantı desteği

Sony Vegas Pro yazılımının kullanımı her ne kadar karışık olsada aşağıda vermiş olduğumuz Sony Vegas Türkçe Yama bağlantısı sayesinde programı tamamen Türkçe yaparak işlerinize kolaylık kazandırabilirsiniz. Sony Vegas programı tarafımızca kontrolleri yapılarak yükleme işlemi yapılmıştır. Bir çok arkadaşımız Sony Vegas Pro yazılımını kurduktan sonra serial key sorunu yaşamıştır. Konuda bahsetmiş olduğumuz programı sitemiz üzerinden indirip, kurulumunu gerçekleştirdikten sonra herhangi bir serial key veya aktivasyon kodu istememektedir. Sony Vegas programı 32 Bit ve 64 Bit sistemlerinde çalışmaktadır. Olası tüm soru ve sorunlarınızı bu konu altında yorum bırakarak aynı gün destek alabilirsiniz.

Sony Vegas Pro indirme linkleri

Dosya Boyutu: 277 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır


(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder