28 Mart 2016 Pazartesi

AIDA64 Extreme Edition Türkçe Full 5 İndir

AIDA64 Extreme Edition Türkçe Full

AIDA64 Extreme Edition Türkçe Full 5 İndir

Sisteminiz üzerinde kullanıcılarına donanım bilgisi sunabilen AIDA64 Extreme Edition Full yazılımı diğer adıyla Everest Full programı sisteminizin donanımı hakkında en ince ayrıntısına kadar rapor halinde size sunmaktadır. İşlemci miktarı, CPU tüketimi ve HDD sıcaklığı gibi tüm ince ayrıntıları anlık olarak izlemenize imkan sağlayan bu program aynı zamanda sunulan raporu HTML formatında diskinize kayıt edebiliyorsunuz.

Kullanımı son derece kolay ve başarılı bir arayüze sahip olan AIDA64 Extreme Edition programı Türkçe dil desteği sayesinde zorluk çekmeden kullanabileceksiniz. Bilgisayarınızın donanımı hakkında en ince ayrıntıya kadar bilgi sahibi olmak istiyorsanız ve bunları anlık olarak takip etmek istiyorsanız hiç düşünmeden AIDA64 Extreme Edition Türkçe programını kullanabilirsiniz.

AIDA64 Extreme Edition

AIDA64 Extreme Edition Nedir? Nasıl Kullanılır?


Everest programı olarak bilinen bu yazılım bilgisayarınızın donanımları hakkında en ince ayrıntısına kadar kullanıcılarını bilgi sahibi yapabilen başarılı bir donanım test etme programıdır. Türkçe dil yapısını seçtikten sonra açılan pencereden, Bilgisayar sekmesine ardından algılayıcı sekmesine tıklayarak donanımınızı test edebilirsiniz.
AIDA64 Extreme Edition programı tarafımızca test edilmiştir. Herhangi bir ürün anahtarı veya crack işlemi yapmadan sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Olası durumlar için içerisinde patch dosyası mevcuttur.

AIDA64 Extreme Edition indirme linkleri

Dosya Boyutu: 450 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır


(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder