14 Ekim 2016 Cuma

Acronis True Image 2016 Full Türkçe V19 İndir



Acronis True Image 2016 Full Türkçe V19.0 Build 6571 İndir

2003 yılında acronis firması tarafından hazırlanmaya başlanan Acronis True Image Türkçe Full yazılımı Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı kitlesine sahip disk yedekleme ve disk imajı oluşturma programıdır. Bütün windows sistemlerinde sorunsuz çalışarak tüketicilerine kolaylık sağlamayı başaran Acronis True Image programıyla sizlerde işlerinize kolaylık sağlayabilir ve veri kaybını en az seviye ye indirebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi windows sistem dosyalarında herhangi bir dosyanın silinmesi veya bozulması gibi durumlarda sistem çökmesi yaşanıyor. Bunun gibi can sıkıcı durumlar disk içerisinde önemli dosyaların kaybolmasına neden olabilmektedir. Acronis True Image Full programını bilgisayarınıza kurduktan sonra harici yerel disk veya taşınabilir disk içerisinde tüm dosyalarınızı sadece bir kaç tıklamayla güvenli bir şekilde yedekleyerek imaj dosyalarını alabilirsiniz. Oluşturacağınız yedek dosyasını sistem çökmesi veya veri kaybı esnasında hızlı bir şekilde kurarak veri kaybının büyük ölçüde önüne geçebilirsiniz.

Otomatik yedekleme özelliği sayesinde yazılıma herhangi bir müdahalede bulunmadan otomatik olarak dosyalarınızı veya sisteminizi belirleyeceğiniz zaman aralıklarıyla yedekleyebilirsiniz. Yedekleme işlemi sonrası güvenlik amaçlı isteğe bağlı şifreleme aracını kullanarak yedek dosyanızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.



Yedekleme işlemini tamamladıktan sonra oluşan imaj dosyasının boyutu sizleri yanıltmasın Acronis True Image programının üstün sıkıştırma aracını kullanarak imaj dosyanıza tekrardan sıkıştırma işlemi yaparak boyutlarını en az seviye ye düşürebilirsiniz. Bu sayede disk alanını fazla doldurmamış olursunuz.

Özellikle kamu kurumlarının tercih etmiş olduğu Acronis True Image yazılımının içerisinde kullanıcılarının yedekleme esnasında işine yarayacak pek çok araç bulundurduğunu söyleyebilirim. Bunlardan bazıları; windows haricinde disk yedekleme işlemi yapabilmesi, belirleyeceğiniz klasör içerisindeki dosyaların yedeklenmesi veya komple bilgisayar yedeklemesi gibi aklınıza gelebilecek pek çok araç sunduğunu görebilirsiniz. Bunların bazılarını aşağıdan takip edebilirsiniz.

Acronis True Image Özellikleri
1) Otomatik yedekleme oluşturma
2) Yedek dosyasını şifreleme
3) Yedek dosyalarını tekrardan sıkıştırma
4) Yedek dosyalarını açmadan kontrol edebilme
5) Başlangıç kurtarma uygulaması
6) Disk klonlama

Acronis True Image programını bilgisayarınıza kurduktan yazılımın karma karışık görüntüsü sizleri yanıltmasın kullanımının oldukça kolay olduğunu söyleyebilirim. Önümüzdeki bir kaç gün içerisinde Acronis True Image Türkçe Yama linklerini ekleyeceğimiz bu yazılımı zorluk çekmeden kullanabilirsiniz.

Acronis True Image dosyalarını sitemiz üzerinden bilgisayarınıza indirdikten sonra herhangi bir kurulum yapmanıza gerek yoktur. İlgili exe dosyasına çift tıkladıktan sonra kurulumu otomatik olarak 1 dakika içerisinde tamamlamaktadır. Bu sayede Acronis True Image Crack dosyasına veya serial number kodlarına ihtiyacınız olmayacaktır. Program ile ilgili yaşayacağınız tüm soru ve sorunlarınızı bu konu altında yorumlayarak kısa süre içerisinde destek alabilirsiniz.

Dosya Boyutu: 366 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

1 yorum:

  1. Acronis True Image 2016 Full Türkçe V19 Indir - Güncel Full Programlar Indir - Full Program Indirme Merkezi >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Acronis True Image 2016 Full Türkçe V19 Indir - Güncel Full Programlar Indir - Full Program Indirme Merkezi >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Acronis True Image 2016 Full Türkçe V19 Indir - Güncel Full Programlar Indir - Full Program Indirme Merkezi >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil