8 Kasım 2016 Salı

Office 2010 Professional Plus Türkçe Full İndir


Office 2010 Professional Plus Türkçe Full İndir
Bilgisayarımızın olmazsa olmaz programlarından birisi olan Office 2010 Professional Plus Türkçe Full programı 2010 yılından bu zamana kadar en çok indirilen microsoft yazılımlarından birisi olduğunu söyleyebilirim. Diğer versiyonlara göre kullanımı daha kolay ve daha çok yaygın olarak kullanılan Office 2010 yazılımı yardımıyla sizlerde iş akışlarınızı hızlandırabilirsiniz.

Tanıtımını yapmış olduğumuz Office 2010 Professional yazılımı 2010 yılından 2016 kasım ayına kadar olan tüm güncelleştirmelerinin tamamlandığını söyleyebilirim. Office 2010 Full uygulamasıyla beraber bilgisayarınıza yükleyeceğiniz 15 farklı araç sayesinde PDF dosyaları üzerinde işlem yapabilir, slayt gösterileri oluşturabilir, sunumlar hazırlayabilir, excel üzerinden tablo oluşturma işlemi yapabilir, çıktı alma işlemleri yapabilir ve tüm maillerinizi outlook üzerinden kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.



Office 2010 ile Gelen Uygulamalar

1) Word uygulamaları sayesinde belge hazırlama ve çıktı alma işlemleri yapabilirsiniz.
2) Access uygulaması ile müşterilerinizin veya iş arkadaşlarınızın kişisel bilgilerini veri tabanı üzerinden saklayabilirsiniz.
3) Excel uygulamasını kullanarak elektronik tablo hazırlama işlemi yapabilir ve üzerinde düzenleme işlemleri yapabilirsiniz.
4) Outlook aracını kullanarak birden fazla sahip olduğunuz mail adreslerini tek program üzerinden yönetebilirsiniz.
5) Onenote uygulaması esnek bir yapıya sahip gelişmiş özelliklere sahip no tutma aracıdır.
6) Visio ile excel üzerinden hazırlanmış olan karma karışık tabloları düzenleyerek görselleştirebilirsiniz.
7) Powerpoint ile zahmetsizce sunumlar hazırlayabilir ve var olan sunumlar üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz.
8) Sharepoint uygulaması ile zahmetsizce kişisel veya şirketinize internet siteleri hazırlayabilirsiniz.

Office 2010 Full Yapma
Bu konu üzerinden indirmiş olduğunuz Office 2010 yazılımını kurarken herhangi bir ürün anahtarına veya crack dosyasına ihtiyaç duymadan otomatik olarak kurulum yapabilirsiniz. Office 2010 orjinal yapma sorunu yaşıyorsanız. Kolay bir şekilde lisanslama işlemi yapmanıza yardımcı olan KMSpico konusuna göz atmanızı tavsiye ederiz. Alternatif olarak aşağıdaki Office 2010 ürün anahtarlarını kullanabilirsiniz.

Office 2010 Ürün Anahtarı
# V44DD-TMTDC-GPJWJ-WXKGK-7JW9T
# FHTVD-X9M6X-QGBX6-8G7WC-C28GQ
# V44DD-TMTDC-GPJWJ-WXKGK-7JW9T
# VYBBJ-TRJPB-QFQRF-QFT4D-H3GVB
# RBGD6-W6H22-DCV7P-DPX66-6K46B (Orjinal)

Office 2010 yazılımı x86, x64 ve x32 bit uyumludur. Türkçe dil seçeneğine sahip olup en güncel versiyonu tarafımızca kontrol edilerek dosya yükleme sitelerine gönderilmiştir. Herhangi bir sorunda bu konu üzerinden yorum yaparak destek alabilirsiniz.

Not: Konu üzerinden indirmiş olduğunuz Office 2010 yazılımının Türkçe dil desteği vardır. Sadece Office 2010 Türkçe yama arayanlar buradan microsoft'un sitesinden indirebilirler.

Dosya Boyutu: 2 Gigabyte/ Virüs Taraması: Yapılmıştır

(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

1 yorum:

  1. Office 2010 Professional Plus Türkçe Full Indir - Güncel Full Programlar Indir - Full Program Indirme Merkezi >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Office 2010 Professional Plus Türkçe Full Indir - Güncel Full Programlar Indir - Full Program Indirme Merkezi >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Office 2010 Professional Plus Türkçe Full Indir - Güncel Full Programlar Indir - Full Program Indirme Merkezi >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil