30 Kasım 2016 Çarşamba

AAA Logo Türkçe Full v4.15 İndir


AAA Logo Türkçe Full v4.15 İndir

SWGSoft firması tarafından 2011 yılında hazırlanan AAA Logo Türkçe Full programı kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcı kitlesine sahip olmayı başarmıştır. Kullanıcılarına logo hazırlama konusunda pratik çözümler sunarak iş akışını hızlandırmayı hedefleyen bu yazılımla sizlerde dakikalar içerisinde profesyonel anlamda logo hazırlama işlemleri yapabilirsiniz.

Sade ve kullanıcı dostu arayüze sahip olması sayesinde zorluk çekmeden kullanabileceğiniz bu programın içerisinde 90.000 üzeri hazır logolar ve 2.000 üzeri hazır objelerin bulunduğunu söyleyebilirim. Daha önce hiç logo tasarımı yapmamış olsanız bile içerdiği hazır logolar üzerinde çeşitli düzenleme işlemleri yaparak saniyeler içerisinde logolarınızı oluşturabilirsiniz.

AAA Logo 2016 Full yazılımını bilgisayarınıza yükledikten sonra açılan pencereden herhangi bir logoyu veya objeyi kullanarak renk tonları üzerine değişiklikler yapabilir, üzerine veya altına renkli yazılar yazabilir ve çeşitli efektler uygulayabilirsiniz.

Konumuz bu kadardır. AAA Logo programının kurulumu otomatik olduğundan dolayı herhangi bir crack yada serial key uygulamalarına ihtiyacınız yoktur. Yazılım ile yaşadığınız tüm soru ve sorunlarınızı bu konu altında yorum bırakarak kısa süre içerisinde destek ekibimizden yardım alabilirsiniz.

Dosya Boyutu: 19 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır

(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder