30 Ekim 2016 Pazar

Photodex ProShow Producer Türkçe Full 8.0.3648 İndir


Photodex ProShow Producer Türkçe Full 8.0.3648 İndir

Photodex firması tarafından hazırlanmış olan Photodex ProShow Producer Türkçe Full yazılımı alanında en çok tercih edilen slayt hazırlama programlarından birisi olduğunu söyleyebilirim. Genellikle profesyonel anlamda çalışanların sıklıkla tercih ettiği bu yazılım sayesinde ileri düzeyde bilgi sahibi olmasanız bile rahatlıkla hayalinizdeki slayt şovları hazırlayabilirsiniz.
Kullanıcılarına kolaylıklar sağlayan Photodex ProShow Producer programıyla fotoğraf ve müziklerinizi kullanarak eşsiz slaytlar hazırlayabilirsiniz. İçerisinde bir çok özellik bulunan bu uygulamayla slayt hazırlama esnasında bünyesinde bulunan sıradışı 950 adet efekt dosyalarını kullanarak fotoğraf geçişlerinize şık bir görünüm verebilirsiniz. Hazırladığınız slayt dosyasını 40 farklı uzantıdan herhangi birini seçerek bilgisayarınızda saklamanız mümkündür.

Hayal gücünüzü kullanarak Photodex ProShow Producer Full programıyla aklınızdaki slaytları kolayca hayata geçirebilirsiniz. Sürükle bırak özelliği sayesinde ilgili medya dosyalarınızı yazılımın arayüzüne bırakarak çalışmalarınıza hız kazandırabilirsiniz. Video geçişlerini ayarlama, eklenen müziğin uzunluğunu ve kısalığını ayarlama, filigran ekleme gibi ihtiyacınız olabilecek tüm araçları Photodex ProShow Producer yazılımında bulabilirsiniz.

İçermiş olduğu fotoğraf düzenleme aracını kullanarak fotoğraflarınız üzerindeki can sıkıcı kusurları giderebilir, renk ayarı yapabilir, özel simgeler ekleyebilir ve fotoğraf üzerine çeşitli yazılar yazarak slayt dosyanıza farklılık kazandırabilirsiniz.
Tamamlamış olduğunuz slayt dosyanızı program üzerinden e-posta olarak arkadaşlarınıza, sosyal paylaşım hesaplarınıza veya internet sitenize anında gönderebilirsiniz. İçerdiği CD/DVD yazdırma aracını kullanarak oluşturulan dosyaları sadece bir tıklamayla CD/DVD'ye yazdırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Photodex ProShow Producer programının kontrolleri tarafımızca kontrol edilerek dosya yükleme sitelerine aktarılmıştır. Yazılım full versiyon olduğu için herhangi bir serial key dosyasına veya crack dosyasına ihtiyacınız yoktur. Kurulumu ve kullanımı hakkında detaylı bilgiler indirmiş olduğunuz dosya içerisine eklenmiştir. Olası tüm soru ve sorunlarınızı buradan yorum olarak bildirerek bizlere ulaşabilirsiniz.

Dosya Boyutu: 73 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır

(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder