18 Mart 2016 Cuma

Ashampoo WinOptimizer Türkçe 12 Full 2016 İndir

Ashampoo WinOptimizer Türkçe 12 Full İndir
GmbH firması tarafından hazırlanan Ashampoo WinOptimizer Full yazılımı oldukça gelişmiş araçlara sahip sistem bakım programıdır. Zamanla yorgun düşmüş işletim sisteminizi neredeyse ilk günkü performansına geri çevirmenize yardımcı olmaktadır. Sistem bakım ve onarım konularına hakim olmakla beraber sisteminizin güvenliğini, çeşitli windows hatalarını ortadan kaldırmaktadır.
Ashampoo WinOptimizer Türkçe Full yazılımını en iyi yönlerinden birisi, kullanımı kolay ve şık bir arayüze sahip olmasıdır. Bilgisayarınıza yazılımı kurduktan sonra açılan arayüzündeki “Taramayı Başlat” butonuna tıklayıp sisteminizin performansını olumsuz yönde etkileyecek tüm uygulamaları, ve sistem içerisindeki tüm gereksiz dosyaları listeleyebilir ve sonsuza denk onlardan kurtulabilirsiniz.

Ashampoo WinOptimizer Full
İnternet sitelerinde gezinti yaparken habersizce açılan reklamlar, popup pencereler ve sisteminize sızmış casus yazılımları bu taramayla tespit edebilirsiniz. Sistem bakım işlemi için gereksiz tüm araçları içerisinde bulunduran Ashampoo WinOptimizer yazılımı sistem hızlandırma ve sistem onarma konusunda oldukça başarı göstermektedir.

Özellikleri Nelerdir?

Sistem içerisindeki gereksiz dosyaları siler
Reklam virüslerini siler (Popup, Gizli reklamlar)
Başlangıçta çalışan uygulamaları düzenler
Kullanılmayan DLL dosyalarını temizler
İnternet tarayıcısının geçmişini temizler
Kayıt defterindeki (Regedit) gereksiz kayıtları temizler
Sistem birleştirme ve kayıt defteri birleştirme
Sistem bilgisi öğrenme ve sistem test etme
Kullanıcı dostu ve Anlaşılabilir arayüze sahip olması
Arkadaşlar anlatım bu kadardır. Ashampoo WinOptimizer yazılımı Türkçe dil desteğiyle beraber full ve son versiyondur. Sitemiz üzerinden indirmiş olduğunuz RAR uzantılı dosya içerisindeki Ashampoo WinOptimizer.exe dosyasını çalıştırarak herhangi bir crack veya serial key kullanmadan sınırsız bir şekilde dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Ashampoo WinOptimizer ile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı bu konu altında yorumlayarak kısa sürede destek alabilirsiniz.
Ashampoo WinOptimizer indirme linkleri
Dosya Boyutu: 30 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder