9 Mart 2016 Çarşamba

Combofix 16 Türkçe Full İndir


Combofix 16 Türkçe Full İndir

Combofix yazılımı sayesinde sisteminize bulaşan trojan, malware, spyware, virüs, rootkit, adware veya reklam virüsleri gibi can sıkıcı virüsleri tespit ederek silebilirsiniz. Combofix Full yazılımı bir çok kişi tarafından sevilerek kullanılmaktadır. Antivirüs programınızın yanında ek güvenlik uygulaması olarak kullanım sağlayabileceğiniz bu yazılım yeni çıkan ve tanınması çok zor olan virüsleri kolayca tespit edebilmektedir.

Bilgisayarınıza haberiniz olmadan gizlice yüklenen araç çubuklarını, kilitlenen anasayfanızı veya ulaşmak istediğiniz internet sitesinin yerine farklı site çıkması gibi sorunları Combofix kolayca düzeltebilmektedir. Bilinen tüm internet tarayıcılarıyla uyumlu çalışan bu yazılım hem internetiniz üzerinde hemde sisteminiz üzerinde iyileştirme çalışmaları yaparak sisteminizin daha sağlıklı çalışmasına yardımcı olmaktadır.

Reklam virüsleri temizleme programı olarak bilinsede bir çok anitivirüs programlarının yakalayamadığı virüsleri tespit edebilmektedir. Sistemlerine bu şekilde virüs bulaşanlar genel bilgisayarına format atarak virüslerden kurtulmaktadır. Aslında bu virüsleri temizlemek için Combofix veya benzeri bir çok program internet üzerinde yayın olarak kullanılmaktadır. Eğer bilgisayarınıza bu şekilde virüsler bulaştıysa spyware ve reklam virüslerinin korkulu rüyası olan Combofix programını şiddetle kurmanızı öneririz.

Combofix programını sitemiz üzerinden Türkçe yamasıyla beraber full olarak indirebilirsiniz. Herhangi bir kısıtlaması bulunmayan bu yazılım aynı zamanda kurulumsuz olarak yani portable olarak kullanabilirsiniz. Combofix programı ile yaşadığınız tüm soru ve sorunlarınızı bu konu altında yorum bırakarak kısa sürede destek almanız mümkündür.

Dosya Boyutu: 10 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır

Combofix Türkçe Full İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder