29 Şubat 2016 Pazartesi

Yamicsoft Windows 10 Manager Full 1.0.9 İndir


Yamicsoft Windows 10 Manager Full 1.0.9 İndir

Yamicsoft Windows 10 Manager yazılımı windows 10 işletim sistemleri için geliştirilmiş sistem bakım var onarım programıdır. Windows 10 işletim sistemlerinde performans sorunu yaşayan kullanıcıların vazgeçilmez programı olan bu yazılımla gereksiz dosyaları temizleyebilir, bozuk sistem dosyalarını tamir edebilir, arka planda çalışan uygulamaları listeyebilir ve bir çok optimizasyon işlemini pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

Güvenlik Uygulaması; Windows 10 hızlandırma programı olarak bilinsede Windows 10 Manager yazılımı aynı zamanda işletim sisteminizin güvenliğinide sağlamaktadır. Windows 10 standart güvenlik duvarının yanında ek olarak kullanım sağlayarak bilgisayarınızın güvenliğini en üst düzeye taşımanız mümkündür.

Gereksiz Servisleri Kapatma; Windows 10 işletim sistemini bilgisayarınıza kurduktan sonra bir çok gereksiz servisler aktif olarak sisteminize yüklenmektedir. Bu servisleri programın ana yüzündeki "Process Manager" butonuna tıklayarak anında analiz edebilirsiniz. Aktif olan servisleri sadece bir tıklamayla pasif konumuna getirebilir, pasif konumundaki servisleri de aynı şekilde tekrar aktif edebilirsiniz.

Gereksiz Dosyaları Temizleme; 3 Adımda hem güvenli hemde sisteminizi daha stabil bir şekilde çalıştırmaya olanak sağlayan windows 10 manager yazılımı kullanıcılarına gereksiz dosya temizleme aracıda sunmaktadır. Aynı şekilde sisteminizi kurduktan sonra sistem klasörleri ve Program Files klasörünün içerisindeki tüm gereksiz dosyaları bir kaç tıklamayla ortadan kaldırarak diskinizde daha fazla alan sahibi olabilirsiniz.

Windows 10 Hızlandırma konusunda ilk bilinen Yamicsoft Windows 10 Manager Full yazılımını sitemiz üzerinden indirebilirsiniz. Program full sürüm olduğu için herhangi bir serial key veya crack işlemi yapmanıza gerek yoktur. Eğer halen windows 10 işletim sistemine sahip değilseniz veya kullandığınız sürümden şikayetiniz varsa Sitemiz üzerinden Windows 10 Türkçe Full konusunda giderek kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Yayınlamış olduğumuz bu yazılımla ilgili tüm soru ve sorunlarınızı bu konu altında yorum bırakarak kısa sürede destek alabilirsiniz.

Dosya Boyutu: 11 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder