4 Şubat 2016 Perşembe

CCleaner Pro 5 Türkçe Full İndir

CCleaner Pro 5 Türkçe Full


CCleaner Pro 5 Türkçe Full İndir

CCleaner Full programı Piriform şirketi tarafından 2003 yılında çıkarıldığı günden beri bilgisayarların olmazsa olmaz programlarından birisidir. Sistem bakımı ve temizlik görevlerini yapan bu yazılım sayesinde bilgisayarınızı neredeyse ilk günkü performansına geri çevirebilirsiniz. Sistem performansını yükseltmenin yanı sıra CCleaner programı sisteminizde gereksiz dosya kalıntılarınıda silmeniz mümkündür.
İnternette gezinti yaptığınız her site, bilgisayarınıza kurmuş olduğunuz her programın kalıntıları sisteminizde gereksiz dosya olarak yer kaplamaktadır. Zamanla diskinizin şişmesi ve performans sorunu yaşayabilirsiniz. CCleaner programı bu kalıntıların tamamını temizleyerek, sisteminizdeki tüm gereksiz dosyaları silme işlemi yapmaktadır. Internet Explorer, Opera, Firefox ve Chrome gibi tarayıcıların geçmişini silebilir sisteminizi olumsuz yönde etkileyecek olan tüm geçici dosyaları kolayca temizleyebilirsiniz.


CCleaner Professional
CCleaner Professional sürümü ile gelen özellikler bunlarla sınırlı kalmıyor. Sistem başlangıcında haberiniz olmadan arka planda çalışan tüm uygulamaları liste halinde kontrol etmenize de olanak tanımaktadır. Listelenen uygulamalar içerisinde aktif olanları devredışı bırakabilir, devredışı olanlarıda aktivleştirebilirsiniz. Arka planda ne kadar çok uygulama çalışırsa sisteminizin performansını olumsuz yönde etkilemektedir.
Kayıt defteri (Regedit); Kayıt defterinizdeki gereksiz kayıtları, bozulmuş olan tablolar üzerinde düzenleme ve bakım çalışması yapabilmenize de olanak tanımaktadır. Kısacası CCleaner programı bilgisayarınızın sistem bakımını yapabilecek en iyi programlardan birisidir diyebiliriz.
Ücretli olarak satışı yapılan CCleaner yazılımını web sitemiz üzerinden full versiyonunu indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan bu yazılımın içerisinde Türkçe dil desteği mevcuttur.
CCleaner Full indirme bağlantıları
Dosya Boyutu: 24 Megabayt / Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder