21 Şubat 2016 Pazar

Deep Freeze Standart Full 8.30


Deep Freeze Standart Full 8.30

Özelikle internet kafecilerin vazgeçilmez yazılımı olan Deep Freeze Standart Full yazılımı sistem koruma ve dondurma konusunda oldukça başarılıdır. Deep Freeze programını bilgisayarınıza indirip kurduktan hemen sonra güvenliğini sağlamak istediğiniz sürücüyü seçerek ve belirleyeceğiniz şifreyle sisteminizi korumaya başlayabilirsiniz. Sisteminize bulaşacak zararlı uygulamaları veya silinen sistem dosyaları gidermek ve onarmak için sadece bilgisayarınızı yeniden başlatmanız yeterlidir.

Bilgisayarınıza internet üzerinden dosya indirirken, CD/DVD veya USB bellek gibi taşınabilir cihazlardan veri aktarımı yaparken Deep Freeze programını devredışı bırakmanız gerekmektedir. Aksi taktirde yüklediğiniz dosyalar bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda silinmiş olacaktır. Ara ara dosya transferi yapıyorsanız sisteminizin Deep Freeze engeline takılmaması için sanal sürücü oluşturarak istediğiniz dosyaları oluşturduğunuz sürücüye kopyalayabilirsiniz.

Deep Freeze programını daha önce bilgisayarınızda kullanmadıysanız aşağıdaki yazımızı not almanızı öneririz.

Deep Freeze Nasıl Kapatılır?

Deep Freeze programını devredışı bırakmak istediğiniz zaman klavyeniz üzerinden CTRL+SOL SHİFT+ALt+F5+F6 tuş kombinasyonlarını yaparak açılan sayfada parolanızı yazarak "Boot Frozen" kutusunu işaretleyip "OK" butonuna basarak bilgisayarınızı yeniden başlatmalısınız.

Deep Freeze Nasıl Silinir?

Deep Freeze programını sisteminizden tamamen silmek isterseniz aynı şekilde klavyeniz üzerinden CTRL+ALT+SHIFT+F6 kombinasyonlarını yaparak devredışı bıraktıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp denetim masası ve program ekle/kaldır aracını kullanarak sisteminizden tamamen silebilirsiniz.

Deep Freeze Şifresini Unuttum?

Deep Freeze programını bilgisayarınıza yükledikten sonra belirlediğiniz şifreyi unutursanız korkmanıza gerek yok indirme adresini vereceğimiz UnDeepFreeze programını bilgisayarınıza indirip çalıştırarak unutulan deep freeze şifre sorunu çözmüş olacaksınız.

Arkadaşlar anlatım bu kadardır. Zorlanmadan kullanabileceğiniz bu yazılım sade ve anlaşılabilir kullanıcı dostu arayüzüyle işlerinize kolaylık sağlayacaktır. Deep Freeze Full yazılımı standart sürüm olup en son çıkan versiyondur. Kurulum otomatik olarak gerçekleştiğinden dolayı licanse key istememektedir. Deep freeze license key sorunu yaşayanlar için indirdiğiniz dosya içerisindeki keygen.exe dosyasını kullanarak sınırsız licanse key sahibi olabilirsiniz. Herhangi bir sorunda bu konu altında destek alabilirsiniz.

Dosya Boyutu: 38 Megabayt / Virüs Taraması: Yapılmıştır

Deep Freeze Standart Full

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder