5 Şubat 2016 Cuma

Edius 8 Türkçe Full İndir


Edius 8 Türkçe Full İndir

Edius GrassValley firmasının 2013 yılında hazırlamış olduğu Edius Türkçe Full yazılımı oldukça kapsamlı bir video ve kurgu düzenleme programıdır. Türkçe dil desteği sayesinde kullanımı bir hayli kolay olan bu yazılım, kendi dalında oldukça gelişmiş araçlara sahip bir video düzenleme programıdır. Video düzenleme işleriyle uğraşanların sürekli tercih ettiği Edius Full programı kullanıcılarına sıradışı video düzenleme araçları sunmaktadır.

Edius ile video düzenleme

Edius programını bilgisayarınıza kurarak video düzenleme ile ilgili sıradışı araçları sayesinde pratik bir şekilde video düzenleme işlemi yapabilirsiniz. HD, HDV ve SD gibi çözünürlükleri sorunsuz destekleyen bu yazılım aynı zamanda 4K ve 8K desteği de vardır. Yeni video dosyası yaratma ve var olan videolar üzerinde düzenleme ve montaj yapmanıza imkan tanıyan Edius yazılımı içerdiği yüzlerce efekt dosyaları sayesinde profesyonel bir şekilde video düzenleyebilir ve yeni videolar hazırlayabilirsiniz.


Edius ile kurgu hazırlama

Genel anlamda TV kanallarının (TRT, TV8, Acun Medya) tercih ettiği bu yazılım, kurgu ve prodüksiyon konusunda da ilk tercih edilen programlardan birisidir. Profesyonel anlamda, gerek sinema filmleri, gerek TV reklamlarına kadar geniş bir kullanım alanına sahip bir programdır. Edius ile kurgu hazırlama ve Edius ile video düzenleme konuları hakkında detaylı bilgiye sahip değilseniz, internet üzerinden Edius eğitim setlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Kısa zamanda profesyonel anlamda video düzenleme ve kurgu oluşturma işlerini öğrenmek istiyorsanız, Edius programı ile bu deneyimi yaşamalısınız.

Edius 8.30.320 son sürüm olup en güncel versiyondur. Piyasada 1800 tl ye satışı yapılan bu yazılımı yenifullprogramlarindir ziyaretçileri ücretsiz olarak indirebilirler. Kurulum esnasında, Edius crack veya serial key dosyalarına ihtiyacınız yoktur. Kurulum tamamlandığında sorunsuz kullanabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda Edius kullanımı hakkında görsel ve videolu dersler konuya dahil olacaktır. Herhangi bir sorunda bu konu altında yorum yaparak destek ekibimizden yardım alabilirsiniz.

Dosya Boyutu: 546 Megabayt / Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

1 yorum:

  1. ŞİMDİ BENIM ANLADIGIM OLAY ŞU SÜRELİMİ BU PROGRAM YOKSA SERİAL ANAHTARLIMI ?Edius crack veya serial key dosyalarına ihtiyacınız yoktur. Kurulum tamamlandığında sorunsuz kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil