14 Şubat 2016 Pazar

Total Video Converter HD Türkçe Full 3.71 İndir


Total Video Converter HD Türkçe Full 3.71 İndir

EffectMatrix tarafından geliştirilen Total Video Converter HD Türkçe programı oldukça güçlü bir video dönüştürme, ses dosyası dönüştürme ve resim dosyası dönüştürme aracıdır. Kullanıcılarına geniş bir araç kitlesi sunan Total Video Converter yazılımı Türkçe dil desteği sayesinde zorlanmadan rahat bir şekilde kullanabileceksiniz. Hemen hemen tüm video ve ses dosyası formatlarını desteklemekte olan bu yazılım diğer dönüştürücülere göre hem kullanım açısından hemde performans açısından artıları çoktur.

Profesyonel anlamda video işleriyle uğraşanların vazgeçilmez programı Total Video Converter HD Türkçe Full ile aynı zamanda video ve ses dosyaları üzerinde çeşitli düzenlemelerde yapabilmektedir. Video dosyasından sesi ayırma, altyazı gömme, CD ve DVD yazma ve altyazı ekleme gibi işlerinizi kolaylaştıracak araçlar sunmaktadır.

Total Video Converter Programı ile Video Dönüştürme

İçerdiği araçları saymakla bitiremeyeceğimiz bu yazılım oldukça etkili bir video dönüştürme programıdır. HD kalitesinde, H.264 TS, Mpeg-2 TS, WMV-HD, MKV-HD, DivX-HD, Divx-HD, MOV-HD, FLV-HD ve MP4-HD gibi tüm popüler video dosyalarını farklı formatlara video kalitesi bozulmadan dönüştürebilmenize olanak tanımaktadır. Sürükle bırak yardımıyla video dönüştürme işlerinize kolaylık sağlamaktadır.

Total Video Converter Programı ile Ses Dosyası Dönüştürme

Ses dosyası dönüştürme aracıyla diskinizde bulunan ses ve müzik dosyalarınızı mp3, ac3, ogg, wav ve aac gibi formatlara herhangi bir ses bozulması olmadan rahatlıkla dönüştürebilirsiniz. İstediğiniz ses dosyaları üzerinde kesme yaparak birleştirmenize de olanak sağlamaktadır.

Desteklenen Video Formatları: rm, rmvb, mp4, 3gp, 3g2, psp, mpg, mpeg, vob, asf, wmv, avi, flv, rm, mov, fli, flc, gif ve dv
Desteklenen Ses Formatları: cda, mp3, mp2, wav, wma, ra, ogg, amr, ac3, au ve swf

Sitemiz üzerinden Total Video Converter Full programını bilgisayarınıza son sürümüyle beraber kurarak herhangi bir serial key ve crack sorunu yaşamadan dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Kapsamlı bir video dönüştürme programı arıyorsanız, ilk tercihiniz, Total Video Converter HD Türkçe programı olmalıdır. Program tarafımızca kontrolü yapılarak yüklenmiştir. Herhangi bir sorunda yorum bırakarak destek alabilirsiniz.

Dosya Boyutu: 15 Megabayt / Virüs Taraması: Yapılmıştır

Total Video Converter HD Türkçe İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder