27 Ocak 2016 Çarşamba

Advanced SystemCare Pro Türkçe 9 Full İndir

Advanced SystemCare Pro

Advanced SystemCare Pro Türkçe 9 Full İndir
Sistem optimizasyon ve sistem bakım programı denildiğinde ilk akla gelen Advanced SystemCare programı sayesinde kullandığınız işletim sistemine rahat bir nefes aldırarak ilk günkü hızına geri dönderebilirsiniz.
Advanced SystemCare Pro nedir? ne işe yarar?
Advanced SystemCare Pro Full yazılımı Türkçe dil desteği ile kullanımı kolay ve kendi dalında oldukça başarı göstermiş bir sistem bakım, onarım ve optimizasyon programıdır. Sisteminiz üzerinde gereksiz dosyaları temizleme, kayıt defteri hatalarını onarma, disk birleştirme, sistem açılışını ve kapanışını hızlandırma, tarayıcı koruma ve kilitlenen ana sayfayı değiştirme gibi bir çok işlerinizi tek yazılımla kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
Advanced SystemCare ikon
Zamanla yavaşlayan bilgisayarınızı, yukarıda saymış olduğum araçları kullanarak sistem hızlandırma çalışması yapabilirsiniz. İçerisinde yüzlerce araç barındıran bu yazılım kullanıcılarına bir çok kolaylık sağlamaktadır. Sisteminiz üzerinde derinlemesine bir optimizasyon işlemi yaparak bilgisayarınızın performansını en üst seviye ye taşıyan Advanced SystemCare programını denemenizi tavsiye ediyoruz. Yazılım son versiyon olup, 9.0.3.1078 versiyondur.
Yayınlamış olduğumuz bu yazılımı bilgisayarınıza indirdikten sonra mutlaka antivirüs programınızla taratmayı unutmayın. İçerisinde lisans kodu mevcuttur. Herhangi bir sorunda bu konu altında yorum bırakarak kısa sürede destek alabilirsiniz.
Advanced SystemCare indirme bağlantıları
Dosya Boyutu: 33 Megabayt / Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder