2 Ocak 2016 Cumartesi

Bandicam 3 Türkçe Full İndir


Bandicam 3 Türkçe Full İndir
Bandicam Türkçe dil desteğine sahip başarılı bir ekran görüntüsü alma programıdır. Kullanıcı kitlesi oldukça fazla olan bu yazılım sayesindeoyun oynarken video çekme ve ekran videosu çekme gibi özelliklere de sahiptir.
Windows işletim sistemlerinde kullanabileceğiniz Bandicam Full programı kullanıcılarına oldukça fazla seçenek sunmaktadır. Masaüstü aktivitelerini video olarak kaydetme işlemini yapmadan önce, ekranınızda belirleyeceğiniz alanların görüntüsünü kayıt edebilir ve istediğiniz pencerelere saydamlık verebilirsiniz. Hazırladığınız video dosyasını içerdiği kalite ayarı seçenekleriyle görüntü renk tonlarında çeşitli düzenlemeler gerçekleştirerek bir çok popüler video izleme sitelerinde kolayca paylaşabilir veya AVI, MJPEG, MP2, MP4 gibi popüler video uzantılarına çevirerek bilgisayarınızda saklayabilirsiniz.
bandicam indir
Ekran görüntüsü alma konusunda popüler olan Bandicam programı, tam ekran veya belirleyeceğiniz ölçülerde görüntü alabilirsiniz. Almış olduğunuz görüntüleri, BMP, PNG ve JPG dosya biçiminde bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz.
Bandicam programının eşsiz araçarını kullanmak istiyorsanız, bilgisayarınızın OpenGL ve DirectX desteğine sahip olması gerekmektedir. Türkçe dil desteğine sahip, ekran görüntüsü alma ve video görüntüsü çekme programı arıyorsanız kesinlikle Bandicam Türkçe programını sitemiz üzerinden son sürümünü indirerek kullanmalısınız.
Dosya Boyutu: 15 Megabayt / Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder