2 Ocak 2016 Cumartesi

Eset Nod32 Antivirüs 9 Türkçe Full İndir


Eset Nod32 Antivirüs 9 Türkçe Full İndir
Eset Nod32 Antivirüs 9 Türkçe, Dünyaca ünlü antivirüs programları sıralamasında birinciliği zorlayan Eset Nod32 Antivirüs programı ile sisteminize bulaşan virüs gibi zararlı programları temizleyebilirsiniz. Virüs temizleme ve bilgisayarınıza dışarıdan gelebilecek tüm tehlikelere karşı sisteminizde oldukça etkili bir güvenlik duvarı ören Eset antivirüs programı ile artık bilgisayarınız daha güvenli.
Gerçek zamanlı koruma özelliği ile sisteminiz açık kaldığı sürece bilgisayarınızı yormadan sürekli izleme yapmaktadır. Anlık olarak virüs ve zararlı uygulamalarını devredışı bırakan bu yazılımla aynı zamanda internet üzerinden herhangi bir dosya indirdiğinizde otomatik olarak virüs taraması yaparak ilgili dosyayı anlık olarak kontrol edebilme becerisine sahiptir. Olası virüs dosyalarına yanlışlıkla tıklamış olsanız bile sisteminize zarar vermeden etkisizleştirmektedir.
Eset Nod32 Antivirüs
Antivirüs programı arıyorsanız bu işinde başarılı olan Eset Nod32 Antivirüs programına güvenebilirsiniz. Sisteminize zarar verebilecek en yeni virüslerde bile etkili olan bu yazılım bulut tabanlı sistem kullanmaktadır.
Bilgisayarınızda kapsamlı bir virüs taraması yapmak istiyorsanız, Eset Nod32 Antivirüs koruma programını mutlaka denemelisiniz. Program full versiyondur. Katılımsız veya normal olarak bilgisayarınıza indirip sisteminize güvenlik duvarı örebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyanın içerisinde, eset nod32 antivirüs 9 güncel key dosyaları mevcuttur.
Türkçe dil desteği olan Eset Nod32 Antivirüs 9 programında yaşadığınız tüm soru ve sorunlarınızı bu konu altında yorum yaparak destek alabilirsiniz.
Not: Eset Nod32 Antivirüs 9 son sürüm ve full versiyon olmakla beraber, indirdiğiniz dosyanın içerisinde, eset nod32 antivirüs 9 güncel key dosyaları mevcuttur.
Dosya Boyutu: 65 Megabayt / Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder