21 Ocak 2016 Perşembe

avast! Türkçe Antivirus ve İnternet Security 2016 Full İndir

avast! Türkçe Antivirus ve İnternet Security 2016 Full İndir
Bilgisayar güvenlik programları arasında 1988 yılından beri en yaygın olarak kullanılan avast antivirüs programı ile bilgisayarınızın ve internetinizin güvenliğini en üst düzeye taşıyabilirsiniz. Diğer antivirüs programlarına göre kullanımı daha kolay olan bu yazılım Türkçe dil desteği başta olmak üzere toplam 27 dil seçeneği mevcuttur.
avast ikon
Avast antivirüs nedir, ne işe yarar?
Avast antivirüs programı, bilgisayarınız üzerinde tam koruma sağlayarak sisteminizi istenmeyen virüs gibi zararlı dosyalara karşı korumaktadır. Otomatik tarama sonrası sisteminize bulaşan virüsleri anında size raporlamamaktadır. İlgili dosya yolunu öğrenerek ister karantinaya alabilir, isterseniz tamamen silebilirsiniz. Akıllı tarama özelliği sayesinde sadece bir tıklamayla sisteminiz üzerinde yer alan tüm dosyaları kolay bir şekilde tarayarak virüs kontrolü sağlayabilirsiniz.
Avast internet security nedir, ne işe yarar?
Avast internet security programı, sisteminize internet üzerinden gelebilecek tüm tehlikelere karşı sizi ve kişisel bilgilerinizi koruma altına alan güçlü bir internet güvenlik programıdır. SafeZone teknolojisi ile internet üzerinden güvenli alışveriş yapmanıza olanak sağlamaktadır. Çevrimiçi alışveriş, bankacılık, sosyal medya hesaplarınız üzerinde işlem yaparken kişisel bilgilerinizi korumaktadır. Antispayware, antispam ve Malware gibi can sıkıcı virüsleri sisteminizden uzak tutan avast internet security programıyla internet üzerinden rahatça alışveriş yapabilir, bankacılık işlemlerinizi yapabilir ve güvenli bir şekilde gezinti sağlayabilirsiniz.
Avast internet securtiy ve Avast antivirüs programını sitemiz üzerinden 2016 11.1.2245 versiyonuyla beraber full olarak indirerek, sınırsız kullanabilirsiniz. Kurulum otomatik olarak gerçekleştiği için herhangi bir aktivasyon kodu yazmanıza gerek yoktur.
avas! indirme bağlantıları
Dosya Boyutu: 199 Megabayt / Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder