10 Nisan 2016 Pazar

PowerISO Türkçe Full v6.5 İndir

PowerISO Türkçe Full indir

PowerISO Türkçe Full v6.5 İndir

PowerISO Türkçe Full programı kendi dalında oldukça başarılı bir sanal sürücü oluşturma programıdır. CD, DVD ve Blu-Ray gibi imaj dosyalarında ilk akla gelen PowerISO programı Türkçe dil desteği sayesinde en iyi ve en kapsamlı sanal sürücü oluşturma programı diyebiliriz. CD/DVD kalıp dosyası hazırlama, imaj dosyası görüntüleme, düzenleme, çıkartma, sıkıştırma ve şifreleme gibi konularda kullanıcılarına pratik çözümler sunmaktadır.
ISO, BIN, NRG, CDI, DAA, NRG ve MDF gibi imaj dosyası uzantılarını açma işlemi ve bu imaj dosyaları üzerinde çeşitli düzenlemeler yapmanıza kolaylık sağlayan PowerISO yazılımı ilgili imaj dosyaların kesinlikle orjinalliğini bozmadan işlem yapmaktadır.

PowerISO indir

PowerISO Özellikleri Nedir?

- Disk üzerinden veya CD/DVD üzerinden ISO dosyası oluşturma
- Orjinalliğini bozmadan imaj dosyası düzenleme
- Kolay sanal sürücü oluşturma
- UIF Dosya desteği
- Türkçe başta olmak üzere, Çoklu dil desteği
- Kullanımı kolay, Kullanıcı dostu arayüzü

PowerISO Nasıl Kullanılır?

PowerISO programının kullanımı oldukça kolaydır. Bilgisayarınıza indirip kuruluma başladığında istenilen sanal sürücü miktarını yazarak kurulumu bitiriyorsunuz. Masaüstüne eklenen PowerISO ikonuna tıklayıp programı çalıştırdığınızda sanal sürücünüze eklemek istediğiniz dosyaları sol taraftan seçerek sürücüye ekle veya extract butonuna tıklayarak sanal sürücünüze ekleyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda PowerISO ile sanal sürücü oluşturma hakkında Youtube sayfamıza video yükleyeceğiz. Takipte kalın.
PowerISO programını sitemiz üzerinden ister katılımsız olarak, isterseniz normal yüklemeli olarak indirip sınırsız bir şekilde kullanabilirsiniz. PowerISO kayıt kodu işlemi tarafımızca kontrol edilerek yüklenmiştir. Ürün anahtarı veya Crack işlemiyle uğraşmadan istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Herhangi bir sorunda bu konu altında yorum bırakarak destek alabilirsiniz.

PowerISO Full indirme linkleri

Dosya Boyutu: 11 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır


(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder