26 Nisan 2016 Salı

ESET Smart Security 9 Türkçe Full + Güncel Key İndir

ESET Smart Security 9 Türkçe Full

ESET Smart Security 9 Türkçe Full + Güncel Key İndir

2009 yılından bu zamana kadar sistem güvenlik konusunda oldukça başarı sağlayan ESET Smart Security Türkçe Full programıyla sizlerde sisteminizi kötü niyetli yazılımlardan koruyabilirsiniz. Sürekli database güncellemesi yaparak bilinen tüm virüsleri kısa sürede bilgisayarınızdan temizleyerek karantinaya alabilen bu yazılım sisteminize güvenlik duvarı örüyor diyebiliriz.

Türkçe dil desteğine sahip olan ESET Smart Security yazılımı sisteminize bulaşan virüs, Antispyware, Antispam, Malware veya Trojan gibi zararlı yazılımları kısa süreli bir tarama sonrası tespit edebilmektedir. Bulunan zararlı yazılımları listeleyerek zararlı yazılımları ister silebilir, isterseniz karantinaya alarak erişimini engelleyebilirsiniz.

ESET Smart Security Full

ESET Smart Security Özellikleri

+ Akıllı virüs tarama özelliği
+ Antispyware engelleme ve temizleme
+ Antispam engelleme özelliği
+ Kimlik Avı Koruması özelliği
+ Exploit Engelleme
+ Gelişmiş Özelliklere Sahip Bellek Tarama
+ Güvenlik Açığı Kalkanı
+ Botnet (Zombi) Koruması

Kimlik Avı Koruması

İnternet üzerinden bulaşabilecek Trojan adı altındaki zararlı yazılım kişisel bilgilerinizi, bilgisayar üzerindeki aktivitelerinizi ve internet üzerindeki kişisel bilgilerinizi mail aracılığıyla hacker diye tabir edilen bilgisayar korsanlarına göndermektedir. ESET Smart Security yazılımını bilgisayarınıza kurduktan sonra yanlışlıkla indirdiğiniz zararlı yazılımı siz çalıştırmadan otomatik olarak karantinaya alarak kişisel bilgilerinizin çalınmasını önlemektedir.

Reklam Virüslerinden Kurtulma

İnternet sitelerinden gelebilecek malware aldı altındaki reklam virüslerini ESET Smart Security yazılımı sayesinde kolay bir şekilde temizleyebilir ve sisteminize bulaşmasını engelleyebilirsiniz. Bir çok zararlı reklam türlerini engelleyebilen bu yazılımla internet sitelerinde rahat bir şekilde dolaşabilirsiniz.

ESET Smart Security Güncel Key

# Adı: EAV-0146158112 / Şifre: 9e4b5v8em6
# AT9E-XEAB-MGWC-VM3P-VAHH
# AMNU-XGBF-7JAN-BPAA-ETVH
# AF63-XE9D-SDM3-67NN-G5XF
# ANXE-XJ9B-AGNB-HU9R-EM5B
Arkadaşlar ESET Smart Security 9 Türkçe Full programının kontrolleri tarafımızca sağlanarak, sitemize güncel sürümü yüklenmiştir. Yazılımı bilgisayarınıza kurduktan sonra yukarıda bulunan ESET Smart Security Güncel Key alanındaki seri numaraları yazarak ve bu konuyu sürekli takip ederek yazılımınızı her an güncel tutabilirsiniz. Olası tüm soru ve sorunlarınızı bu konu altında yorum bırakarak destek alabilirsiniz.

ESET Smart Security indirme linkleri

Dosya Boyutu: 170 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır

(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder