19 Nisan 2016 Salı

Winrar Türkçe Full 5.31 Orjinal İndir

Winrar Türkçe Full indir

Winrar Türkçe Full 5.31 Orjinal İndir

Rarlab tarafından hazırlanan Winrar programı Dünya genelinde en yaygın kullanılan dosya sıkıştırma programıdır. 20 yıldır bilgisayarların olmazsa olmaz programları arasında popülerliğini koruyan Winrar Türkçe Full yazılımı, bilgisayarınızda bulunan herhangi bir dosyayı sıkıştırarak boyutunu en aza düşürme işlemi yapmaktadır. Kullanımı oldukça kolaylaştıran Türkçe dil desteği sayesinde sizde dosyalarınızı winrar ile sıkıştırarak hem disk alanından tasarruf yapabilir, hemde dosyaları arşivleme işlemi yapabilirsiniz.
ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, 7-Zip, TAR, GZip, UUE, BZ2, JAR, ISO ve Z uzantısına ait olan sıkıştırılmış dosyaları açmanıza ve dizine çıkartmadan kolay bir şekilde işlem yapmanıza yardımcı olan winrar programını 32 bit ve 64 bit sistemini destekleyen tüm windows işletim sistemlerinde sorunsuz kullanabilirsiniz. Winrar Full programı 2016 yılının 5.31 sürümüyle sitemizden full olarak indirerek sınırsız kullanabilirsiniz.
Winrar Full

Winrar Programının Kısaca Özellikleri

+ Kullanıcıyı yormadan anlaşılabilir arayüzü
+ Dosya arşivleme işleminde 128 bit ile şifreleme
+ Dosya sıkıştırma ileminde Unicode evrensel kod desteği
+ Diğer dosya sıkıştırma programlarına göre %60 daha etkili

Winrar Orjinal Yapma

Orjinal olmayan winrar programını aslında full yapmak çok kolaydır. Sadece bir kaç kod yardımıyla bilgisayarınızın sistem ayarları sayfası (Regedit) dosyası üzerinde ufak bir değişiklik yaparak winrar full yapma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için sizleri yormamak adına oluşturduğumuz rarreg.key dosyasını bilgisayarınıza indirerek winrar programının diskiniz üzerinde kurulumu yapıldığı klasörün içerisine yapıştırmanız yeterlidir.
Arkadaşlar anlatım bu kadardır. 29$ üzerine satışı yapılan Winrar yazılımını sitemiz üzerinden ücretsiz indirerek, herhangi bir sorunda bu konu üzerinden destek alabilirsiniz. Kurulum sonrası winrar crack dosyası veya winrar orjinal yapma yazılımlarına gerek duymadan otomatik olarak lisanslı bir şekilde yüklemektedir. Yazılımı portable olarak indirmek isterseniz aşağıda bulunan winrar katılımsız linkine tıklayarak indirme işlemini başlayabilirsiniz.

Winrar indirme linkleri

Dosya Boyutu: 4 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır

(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder