10 Kasım 2017 Cuma

Corel VideoStudio Pro X10 Full Türkçe İndir


Corel VideoStudio Pro X10 Full Türkçe v20 İndir
Corel VideoStudio Pro X10 Full programı çok fonksiyonlu olarak kullanabileceğiniz kaliteli video düzenleme programıdır. İçerdiği eşsiz özellikleri sayesinde video dosyanızı parçalar haline dönüştürerek kolay bir şekilde düzenleme çalışması yapabilirsiniz.
Video düzenleme esnasında istenmeyen kısımları kesebilir, farklı video birleştirebilir, arka plandaki sesi kaldırabilir ve yeni ses ekleyebilirsiniz. Ayrıca görüntü kalitesi düşük videolarınızın renk tonlarıyla oynayarak kalitesini yükseltebilirsiniz.
İçerisinde yüzlerce farklı efektler ve filtre seçenekleri sunabilen bu programla videolarınıza farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Genelde profesyonel anlamda video düzenleme işleriyle uğraşanların kullandığı bu yazılımla kendinizi kısa süre içerisinde geliştirebilirsiniz.
Aşağıdaki vermiş olduğumuz indirme adresinde Türkçe dil paketi bulunmaktadır. Eğer sadece dil dosyasına ihtiyacınız varsa Corel VideoStudio Pro X10 Türkçe Yama indirme adresi üzerinden tarafımızca hazırlanan Türkçe yama dosyalarını programın kurulu olduğu dizine yapıştırarak Türkçe dilini aktifleştirebilirsiniz.
Corel VideoStudio Pro X10 Türkçe Full versiyon olup en son çıkartılan son sürümdür. Herhangi bir sorunda bizlere konu altında yorum yazarak ulaşabilirsiniz.
Turbobit ile indir: https://turbobit.net/r05g0nw2bq2d.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder