21 Ekim 2017 Cumartesi

Avast Antivirüs Pro Full 2017 İndir


Avast Antivirüs Pro Full 2017 Sınırsız Kullanım
Avast Antivirüs Pro Full programı başarılı bir sistem güvenlik yazılımıdır. Avast Antivirüs Full programını tercih ederek bilgisayarınıza internet üzerinden veya taşınabilir cihazlar üzerinden bulaşabilecek her türlü zararlı uygulamaları anında tespit ederek sisteminize bulaşmasını önleyebilmektedir.
Bilgisayarınız üzerinde yapacağınız akıllı tarama ve analiz işlemi sonrası sisteminize gizli yollaran sızmış virüs, trojan, adware ve reklam virüsleri gibi tüm zararlı uygulamaları anında listeleyebilir, dosya kalkanı üzerinden temizleme işlemi yapabilir veya sadece bir tıkla silebilirsiniz.
Düşük kaynak tüketimi yaparak bilgisayarınızın performansını düşürmeden sisteminizde tam koruma sağlama yapabilen Avast Antivirüs Pro yazılımı 2017 sürümüyle yeni çıkan tüm zararlı dosyaları anında tanıyabilmektedir. CyberCapture özelliği sayesinde internet üzerinden indirdiğiniz herhangi bir dosyanın güvenli olup olmadığını öğrenmek için dosyanın bir kopyası anlık olarak avast tehdit laboratuvarı’ndaki uzmanlara göndererek zararlı olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
Bilgisayarınızın performansından ödün vermeden sisteminizde tam koruma sağlayacak antivirüs programı arıyorsanız Avast Antivirüs programını tercih edebilirsiniz. Lisans sorununu ortadan kaldırmak için indirdiğiniz dosya içerisindeki Avast Antivirüs Lisans Kodu uygulamasını kullanabilirsiniz.
Turbobit ile indir: https://turbobit.net/kdb53i4wf1ln.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder