3 Ekim 2017 Salı

Sony Vegas Pro 14 Full İndir (x32-x64)


Sony Vegas Pro 14 Full İndir (x32-x64)
Sony Vegas Pro 14 Full programı profesyonel anlamda video düzenleme çalışmaları yapanların tercih ettiği gelişmiş özelliklere sahip medya dosyası düzenleme ve oluşturma programıdır. İçerisinde binlerce ses ve video efektleri bulunduran bu yazılım üzerinden kendi videolarınızı oluşturabilir veya hazırda bulunan video üzerinde dilediğiniz değişiklikleri yaparak profesyonelce videolar oluşturabilirsiniz.
Sony firması tarafından özel olarak hazırlanan Sony Vegas Pro 14 programı HD formatlar dahil olmak üzere birçok uzantı desteklemektedir. Sony vegas programı sadece video düzenleme programı değildir. Fotoğraf düzenleme ve efektlendime, ses dosyası düzenleme ve blu-ray disk hazırlama gibi bir çok ihtiyaçlarınızı karşılamanız mümkündür.
Sony Vegas Pro 14 ile Gelen Yenilikler
# Farklı 2D ve 3D efektler
# Ses ve video dosyalarını senkronize yapabilme
# Yapılan tüm değişiklikleri anında geri alabilme
# Birden fazla çalışma yapabilme
# Asimetrik desteği
# Performans çalışmaları
Video dosyası düzenleme ve farklı efektler uygulamak için yardımcı programa ihtiyacınız varsa sınıfında bir çok kez ödül alarak başarılarını kanıtlayan Sony Vegas Pro yazılımını tavsiye ediyoruz. Program full versiyon olmakla birlikler indireceğiniz dosyaların içerisinde Sony Vegas Pro 14 Türkçe Yama, crack ve serial key uygulamaları mevcuttur. Herhangi bir sorunda bizlere yorum bırakarak ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder