29 Eylül 2017 Cuma

İnternet Download Manager 6.28 Build 17 TR Full İndir

İnternet Download Manager 6.28 Build 17 TR Full İndir
İnternet Download Manager yazılımı diğer adıyla idm full programı en iyi dosya indirme yöneticilerinden birisidir. İnternet üzerinden dosya indirme işlerinize 5 kata kadar performans sağlayarak hızlı dosya indirme işlemi yapabilen bu program içerdiği özellikler sayesinde çalışmalarınıza büyük kolaylıklar sağlayacaktır.
İnternet bağlantısı kesilmesi, ağ sorunu veya elektrik kesintisi sorunu nedeniyle indirme işlerine kaldığı yerden devam etme yeteneğine sahip olan internet download manager programı güçlü kurtarma becerisine sahiptir. HTTP , FTP , HTTPS , MMS ve Microsoft ISA protokollerini sorunsuz destekleyebilmektedir.

Hızlı Dosya İndirme

İnternet download manager yazılımının kurulumunu tamamladıktan sonra internet üzerinden indireceğiniz dosyaları otomatik olarak tanıyarak idm programı üzerinden indirme işlemi yapabilmektedir. Standart indirme hızına extra hız sağlayarak dosya indirme esnasında yapılan işlemi duraklatma, kaldığı yerden devam edebilme ve toplu indirme gibi kullanışlı özelliklerinden faydalanabilirsiniz.
İçerisinde yüzlerce özellik bulunduran internet download manager full programı bunlarla kalmıyor. Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Firefox ve Netscape gibi popüler tarayıcılarla uyumlu çalışarak eklediği indirme butonu özelliği sayesinde Youtube, MetaCafe, Dailymotion ve Vimeo gibi popüler video izleme sitelerinden HD kalitesinde video klipler indirebilir ve müzik dinleme sitelerinden aynı buton üzerinden müzik indirme işlemi yapabilirsiniz.
Türkçe dil desteğine sahip olan internet download manager 6.28 Build 17 sürümüne sahiptir. Sitemiz üzerinden idm yazılımını indirerek herhangi bir kısıtlama olmadan dilediğiniz kadar faydalanabilirsiniz.
indir: https://turbobit.net/7h7fxmgsmgah.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder