26 Eylül 2017 Salı

Eset Nod32 Antivirüs 11 Türkçe Full + Güncel Key İndir

Eset Nod32 Antivirüs Full
Eset Nod32 Antivirüs 11 Türkçe Full + Güncel Key
Dünya genelinde en çok tercih edilen güvenlik programları arasında yerini koruyan Eset Nod32 Antivirüs Full programı en iyi ve en kapsamlı antivirüs programlarından birisidir. Günden güne yenilenen ve gelişen veri tabanı sayesinde en yeni virüsleri bile anında algılayıp otomatik olarak karantinaya almaktadır. Türkçe dil desteğine sahip olan Eset Nod32 Antivirüs yazılımı antiphishing teknolojisi ile bilgisayarınıza zararlı yazılımların bulaşmasını otomatik olarak engelleyebilir, internet üzerinden güvenle alışveriş yapabilir ve sosyal medya hesaplarınıza güvenle bağlanabilirsiniz.
Bilgisayarınıza internet üzerinden veyahut, CD/DVD gibi taşınabilir cihazlar üzerinden gelebilecek virüs, trojan, phishing, worm, spyware, rootkit, adware ve malware gibi sayamadığımız bir çok virüs türlerini anında engellemektedir. Sisteminize gizlice bulaşan bu tarz virüsleri yapacağınız geniş bir tarama işlemi sonrası listeleyerek karantinaya alabilir veya kalıcı olarak yok edebilirsiniz. Bu sayede sisteminizin performansını yüksek oranda hızlandırabilirsiniz.
Eset Nod32 Antivirüs Güncel Key (2018 Ağustos)

# 3HK8-X44K-DDBH-4PPB-S2JP
# GT6A-XUUR-CMDH-5GCT-UH4G
# VS4M-XRSU-RAFK-R4TU-JF4E
# DN2R-XKB7-NP9A-3T4M-KH33
# S22X-X6K6-HA4M-RUDG-MDJC
# G86R-XTPJ-6EVB-K56A-VFEF
# VCH7-XBTF-D6MF-54A2-DCA5
Tanıtımını yapmış olduğumuz Eset Nod32 Antivirüs programı full ve son versiyondur. Lisanslama işlemlerini indirdiğiniz dosyaların içerisinde bulunan keyleri kullanabilir veya yukarıdaki verdiğimiz nod32 güncel key numaralarını tercih edebilirsiniz.
İndirme Bağlantıları
1-) Nod32 Antivirüs Programı Full İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder