26 Eylül 2017 Salı

Windows 10 Etkinleştirme (Aktivasyon Kodu)


Windows 10 Etkinleştirme (Aktivasyon Kodu)
Bildiğiniz gibi Windows 10 işletim sistemi alt sistemlere göre etkinleştirme ve aktivasyon işlemi biraz zahmetli ve zaman alıcıdır. Sizlere önereceğim 2 farklı adım sayesinde kolayca windows 10 etkinleştirme işlemi yapabilirsiniz. Bu yöntemleri aşağıdan takip edebilirsiniz.
Windows 10 Etkinleştirme Kodu
Windows 10 kurulumu veya yükseltme esnasında ürün anahtarı kullanmadıysanız klavye üzerinden windows tuşu + I komutu ile ayarlar, güncelleştirme ve güvenlik üzerinden ürün anahtarını değiştir linkine tıklayarak windows 10 full indir konumuzda yer alan orjinal windows 10 ürün anahtarlarını kullanarak etkinleştirme işlemini tamamlayabilirsiniz.
Windows 10 Lisanslama Programı
En çok tercih edilen yöntemlerden birisi ise, KMSpico adı altına ücretsiz olarak indirilmeye sunulan bu yazılımla sadece bir kaç adımda lisanslama işlemleri yapabilirsiniz. Bunun için ilk olarak windows 10 kmspico yazılımını indirip çalıştırdıktan sonra karşınıza gelen ekranda windows butonuna tıkladıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatarak orjinal olarak kullanabileceğiniz windows 10 işletim sistemine sahip olabilirsiniz.
Konumuz buraya kadardır. Windows 10 lisanslama ve etkinleştirme konusunda yaşadığınız tüm soru ve sorunlarınızı bu konu altında yorum bırakarak bizlerden kısa süre içerisinde destek alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder