17 Kasım 2017 Cuma

Kaspersky Internet Security 2018 Türkçe Full İndir


Kaspersky Internet Security 2018 Türkçe Full İndir
Kaspersky Internet Security 2018 Full programı Rusya merkezli güvenlik şirketi tarafından hazırlanmış başarılı internet güvenlik programıdır. İnternet güvenliği konusunda aldığı bir çok ödüllerle başarısını ispatlayabilen bu yazılım içerdiği anti-virüs, anti-spyware, anti-spam ve anti-intrusion araçları sayesinde internet bağlantınızın güvenliğini en üst seviyede koruyarak kişisel bilgilerinizin çalınmasını engelleyip internette daha rahat sörf yapmanıza imkan sağlamaktadır.
Kaspersky Internet Security 2018 Türkçe Full yazılımıyla artık internet bankacılığı işlemlerinizi veya e-Ticaret alışverişlerinizi daha rahat ve daha güvenli bir şekilde yapabilmeniz mümkündür. Anlık kontrolü sayesinde internet performansınızı düşürmeden bağlantı sağladığınız internet sitesini önceden analiz ederek güvenli bağlantı sağlayabilirsiniz. Bu sayede virüs, fidye yazılımları, kimlik avı ve kimlik hırsızlığı gibi can sıkıcı olaylar yaşamazsınız.
Aşağıdaki vermiş olduğum bağlantı üzerinden Kaspersky Internet Security programını orjinal bir şekilde indirebilirsiniz. Lisanslama işlemlerini kolayca tamamlamak ve her zaman lisanslı kullanmak için Kaspersky Internet Security Etkinleştirme Kodu konumuz üzerinden ilgili kodları ve dosyaları kullanabilirsiniz. Verilen bu kodları her ay düzenli bir şekilde güncelleyeceğiz.
Turbobit ile indir: https://turbobit.net/dkak3vbmthrf.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder