21 Kasım 2017 Salı

Comodo Internet Security Pro Full Türkçe İndir


Comodo Internet Security Pro Full Türkçe İndir v10
Comodo Internet Security Pro Full programı sınıfında başarılı bir güvenlik programıdır. İnternet bankacılığı ve alışverişlerinizde tam zamanlı koruma desteği alarak internet üzerinde rahat bir şekilde dolaşabilirsiniz. Comodo firmasının geliştirdiği sandbox teknolojisi ile bilinmeyen dosyaları otomatik olarak güvenli bir ortamda çalıştırırken analiz işlemi yapabilmektedir.
Bilgisayarınıza internet üzerinden veya gizli yollardan bulaşan tüm zararlı uygulamaları sisteminizde yapacağınız tarama işlemi sonrası gerçek zamanlı olarak analiz edebilmektedir. Bulunan tüm zararlı uygulamaları ve internet performansınızı düşüren zararlı uygulamaları liste şeklinde sizlere sunmaktadır. Çıkan sonuçları isteğe bağlı olarak temizleyebilir veya toplu bir şekilde silebilirsiniz.
Comodo Internet Security Pro Türkçe Full yazılımıyla birlikte gelen antivirüs, anti-spyware, anti-malware, anti-rootkit, bot koruması, savunma + ve bellek güvenlik duvarı araçlarını da kullanarak internet bağlantınızı daha performanslı kullanabilir ve güvenli bir şekilde sörf yapabilirsiniz.
indirme linkleri
Dosya Boyutu: 68 Megabayt / Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder