17 Kasım 2017 Cuma

Kaspersky Internet Security Etkinleştirme Kodu


Kaspersky Internet Security Etkinleştirme Kodu 2018
Kaspersky Internet Security Etkinleştirme ve Aktivasyon uygulaması sayesinde lisansınızı her zaman için güncel tutabilirsiniz. Sizlere 2 farklı yöntemle Kaspersky Internet Security lisanslama programını ve key dosyasını vereceğim. Bu dosyalarla lisans sürenizi saniyeler içerisinde uzatabilir veya sürekli lisans sıfırlama işlemi yaparak lisansınızı her ay sıfırlayıp 30 gün trial olarak kullanabilirsiniz. Şunu bilmenizi isterim ki trial lisansta herhangi bir kısıtlaması söz konusu değildir.
Kaspersky Reset Trial Kullanımı
Bildiğiniz gibi Kaspersky güvenlik şirketi ürünlerine ücretsiz 30 gün deneme lisansı vermektedir. 30 gün sonra deneme lisansı sona erdiğinde Kaspersky reset trial uygulamasını çalıştırarak önce reset activation butonuna sonra save activation butonuna tıklayıp +30 gün daha yasal lisans alabilirsiniz. Bu yöntem üzerinden istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Yalnız bu yöntemi kullanmadan önce mutlaka kendini koruma özelliğini devredışı bırakmanız gerekmektedir.
Kaspersky Internet Security Key Dosyası
Lisans süresini 1 veya 2 yıl uzatmak için 15 Kasım 2017 tarihli güncel Kaspersky Internet Security Key Dosyasını indirdikten sonra internet bağlantınızı keserek yazılımın ana penceresinde bulunan lisans yönet linki üzerinden kullanmakta olduğunuz lisansı silerek uygulamayı etkinleştir butonu üzerinden indirdiğiniz key dosyasını doğrudan yükleyebilir veya ilgili kodları elle yazarak etkinleştirme işlemini sonlandırabilirsiniz.
Eğer halen güncel versiyona sahip değilseniz Kaspersky Internet Security 2018 Full konumuz üzerinden stabil versiyonunu indirebilirsiniz. Lisanslama işleminde sorun yaşayanlar aşağıdaki videolu anlatımını izleyebilirler.
Turbobit ile indir: http://turbobit.net/enk9eml2ckb9.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder