5 Eylül 2016 Pazartesi

AVG Antivirus Pro Türkçe Full 2016 indir


AVG Antivirus Pro Türkçe Full 2016 indir
Dünyaca ünlü AVG Technologies firması tarafından hazırlanan AVG Antivirus Pro Türkçe Full antivirüs programıyla bilgisayarınızın güvenliğini en üst seviyeye çıkartabilirsiniz. Otomatik güncelleme özelliği sayesinde yeni çıkan tüm virüsleri anında algılayarak sisteminize bulaşmasını engelleyen AVG Antivirus yazılımı alanında bir çok kez ödül aldığını söyleyebilirim. 1991 yılından beri kullanıcılarının beğenisini toplayan AVG Antivirus yazılımıyla sizlerde bilgisayarınızın güvenliğini en üst seviyeye taşıyarak kişisel bilgilerinizin çalınmasını ve sisteminize kötü amaçlı yazılımların yüklenmesini engelleyebilirsiniz.
AVG Antivirus Pro yazılımını bilgisayarınıza indirdikten sonra yapacağınız akıllı tarama sonrasında sisteminize bulaşmış olan virüs, trojan ve casus yazılımları anında tespit edebilirsiniz. Tarama sonrası listeden ilgili dosyaları karantinaya alabilir veya geri dönüşümsüz olarak silerek bilgisayarınıza rahat bir nefes aldırabilirsiniz.

PRO versiyonunda kullanıcılarına bir çok gelişmiş araç imkanı sağlayarak kullanıcılarına kolaylık sağlamayı hedefleyen AVG Antivirus Pro yazılımıyla sistem güvenliği, internet güvenliği, kişisel bilgilerinizin güvenliğini ve gelen e-postalarınızın güvenliğini kolayca sağlayabilirsiniz.
AVG Antivirus PRO Özellikleri
Virüslerden Koruma;
Günden güne güncellenen alt yapısıyla tüm zararlı uygulamaları anında tespit edebilmektedir. Virüs, trojan ve keylogger gibi casus yazılımları algılayarak sisteminize bulaşmasını engelleyebilirsiniz.
İnternet Koruması;
Twitter ve Facebook gibi bağlantı sağlamak istediğiniz internet sitesini önceden tarayarak güvenli bir şekilde erişim yapmanıza olanak sağlan araç sayesinde bilgisayarınıza reklam virüsleri gibi casus yazılımların bulaşmasını önleyebilirsiniz.
Veri Kasası;
Kullandığınız tarayıcıya otomatik olarak kayıt edilen kullanıcı adlarınız ve şifrelerinizi veri kasasında tutarak parolayla koruma altına almaktadır. Bu sayede kişisel bilgilerinizin hackerlar tarafından çalınmasını önleyebilirsiniz.
Geliştirilmiş Güvenlik Duvarı;
İnternet üzerinden yapacağınız alışverişlerde ve bankacılık işlemlerinizde üstün güvenlik sağlayarak bilgisayar korsanlarına bu bilgilerin sızmasını önleyebilirsiniz.
Anti-Spam;
Spam olarak gönderilen mailler ve sahtekarlık içeren maillerin gelen kutunuza düşmesini engellemektedir.
AVG Antivirus Pro Full yazılımının kontrolleri tarafımızca test edilerek dosya yükleme sitelerinde paylaşılmıştır. AVG Antivirus kurulumuna geçtikten sonra serial key klasörü içerisindeki ABLAD-A2XEL-DUIGR-AIMDV-TAKLW-3WIDO ürün anahtarını kullanarak yazılımı dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. AVG Antivirus PRO yazılımıyla ilgili yaşadığınız tüm soru ve sorunlarınızı bu başlık altında yorum olarak bildirerek destek alabilirsiniz.

Dosya Boyutu: 249 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder