27 Eylül 2016 Salı

Incomedia WebSite X5 Professional Full Türkçe v12 İndir



Incomedia WebSite X5 Professional Full Türkçe v12.0.9.30 İndir

1998 yılında Incomedia firması tarafından hazırlanmış olan Incomedia WebSite X5 Professional Full yazılımı kullanıcılarına kolay yoldan internet sitesi hazırlamasına yardımcı olmaktadır. İnternet sitesi hazırlama ve kodlama konusunda bilgi sahibi olmasanız bile WebSite X5 programı sayesinde kolay ve başarılı internet sayfaları hazırlayabilirsiniz. İçerisinde binlerce hazır şablon bulunduran Incomedia WebSite Professional yazılımıyla kolay bir şekilde iş yerinize veya kişisel internet sayfanızı pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Incomedia WebSite X5 Kullanımı
Yazılımın kurulumunu tamamlayıp çalıştırdıktan sonra karşınıza çıkan "Yeni Bir Proje Oluştur" butonuna tıklayarak internet sitenizin adını, adresini ve içeriği hakkında bilgileri yazdıktan sonra tekrar ileri butonuna tıklayarak içerdiği 1500 üzeri hazır şablonlardan herhangi birini seçerek internet sayfanızı oluşturabilirsiniz. Sonraki adımlarda oluşturduğunuz şablona açılır menüler ekleyebilir, şablonda yer alan yazıları değiştirebilir, belirleyeceğiniz alanlara medya dosyaları ekleyebilir ve sosyal medya hesaplarınızı yazdıktan sonra oluşturulan HTML dosyasını FTP sunucunuza gönderebilirsiniz.

Incomedia WebSite X5 Kurulumu
Bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz RAR uzantılı dosyanın içerisindeki setup dosyasını çalıştırarak kurulum işlerini tamamladıktan sonra yazılımı çalıştırmadan önce mutlaka internet bağlantınızı kesin. Dosya içerisindeki Incomedia WebSite X5 Lisans Anahtarı uygulamasını çalıştırarak ilgili alanları doldurduktan sonra "Generate" butonuna tıklayıp lisans anahtarınızı kopyalayarak WebSite X5 programını çalıştırın istenilen lisans anahtarını yazdıktan sonra ileri butonuna tıklayarak ojinal yapma işlemini tamamlayabilirsiniz. Herhangi bir hata almanız durumunda "Kilit Kodunu Yazma" butonuna tıklayarak keygen dosyasının vermiş olduğu "Unlock Code" kodlarını yazarak lisans işlemlerini sonlandırabilirsiniz.

Sadece lisans anahtarlarına ihtiyacı olan arkadaşlar Incomedia WebSite X5 Keygen linkine tıklayarak yandex üzerinden keygen dosyasını indirerek lisanslama işlemini tamamlayabilirler.

İnternet üzerinde 200 euro karşılığında satışa sunulan Incomedia WebSite X5 Professional programını sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirerek dilediğiniz kadar faydalanabilirsiniz. WebSite X5 programı internet sitesi hazırlama konusunda oldukça başarılıdır. Herhangi bir bilginiz olmasa bile profesyonel anlamda HTML siteler hazırlayabilirsiniz. Herhangi bir sorunda bu konu altında yorum bırakarak kısa süre içerisinde destek alabilirsiniz.

Dosya Boyutu: 283 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder