11 Eylül 2016 Pazar

Office 2016 Full Yapma Yöntemi

Office 2016 Full Yapma Yöntemi
Sitemiz içerisinde yayınını yapmış olduğumuz Office 2016 Full konusundaki yazılımı bazı kullanıcılarımız etkinleştirme sorunu yaşadığı için bu konumuzda office 2016 full yapma yöntemini anlatacağım. Herhangi bir ürün anahtarı kullanmadan microsoft tarafından hazırlanan Office 2016 yazılımını orjinal yapma işlemi aslında oldukça kolaydır. Burada yapmanız gereken microsoft ürünlerini orjinal yapma programı olarak bilinen Re-Loader Activator yazılımını sitemiz üzerinden indirerek aşağıdaki adımları uyguladıktan sonra office 2016 orjinal yapma işlemini pratik bir şekilde yapabilirsiniz.
Re-Loader ile Office 2016 Etkinleştirme
Office 2016 yazılımını bilgisayarınıza kurduktan sonra Re-Loader yazılımını çalıştırarak açılan pencerede ilgili sözleşmeyi onayladıktan sonra ikinci sırada bulunan office 2016 kutusuna tıklayıp “Aktif” butonuna basarak office 2016 yazılımınızı sınırsız yapabilirsiniz. Yapılan işlemin sorunsuz çalışması için bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı tavsiye ederiz.

Re-Loader Activator yazılımı sadece office 2016 üzerine yazılmamıştır. Programı çok amaçlı kullanarak tüm windows işletim sistemlerini ve office 2014-2015-2016 uygulamalarını da aynı şekilde orjinal yapabilirsiniz. İçermiş olduğu araçları kullanarak bilgisayarınızdaki standart OEM logosunu değiştirebilir ve kullandığınız işletim sisteminin ürün anahtarını tespit ederek değiştirme işlemi yapabilirsiniz.
Kullanmanızı önermiş olduğumuz Re-Loader Activator yazılımı tarafımızca kontrol edilerek konuya eklenmiştir. Yukarıdaki adımları tamamladıktan sonra halen office 2016 lisans sorunu yaşamanız durumunda konu altına yorum yaparak destek ekibimizden kısa süre içerisinde yardım alabilirsiniz.
Dosya Boyutu: 2 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. şimdi kontrol ettim herhangi bir sorun yok hangi işletim sistemini kullanıyorsun?

      Sil