21 Ağustos 2016 Pazar

DLL Suite Türkçe Full 9.0 indir


DLL Suite Türkçe Full 9.0.0.2380 indir

Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan DLL Suite Full Türkçe yazılımı tüm windows işletim sistemleriyle uyumlu çalışarak sistem içerisindeki tüm hataları düzelterek bilgisayarın performansını yüksek oranda hızlandırabilen kullanışlı bir sistem bakım ve onarım yazılımıdır. Sürekli güncelleme yaparak kendini sürekli geliştiren DLL Suite programını bilgisayarınıza kurarak sadece bir tıklamayla bilgisayarınızın kayıt defteri hatalarını, DLL sorunlarını ve EXE sorunlarını kolay ve hızlı bir şekilde onarma işlemi yapabilirsiniz.


Türkçe dil desteği dahil 20 dilde destek imkanı sunan DLL Suite programı otomatik güncellenen alt yapısıyla bilgisayarınızdaki tüm sorunları anında algılayabilmektedir. Kurulumunu tamamlayıp programı çalıştırdığınız an bakım ve onarım işlerine başlayarak kısa süre içerisinde sistem içinde bulunan sorunları tespit ederek kullanıcılarına sunmaktadır. Sorunların onarılması için "Onarmayı Başlat" butonuna tıklayarak bilgisayarınızdaki tüm sorunları çözebilirsiniz. Zamanlama özelliği sayesinde tarama işlemi devam ederken işlem sonu bilgisayarınızı otomatik olarak kapatabilir veya yeniden başlatabilirsiniz.

DLL Yükleme Aracı
Sürekli olarak aldığınız DLL hatalarını DLL yükle aracı sayesinde ilgili dosyanın adını yazarak bulunan sonuçlarda indir butonuna basarak hata aldığınız DLL dosyasını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Bilgisayar Hızlandırma
Zamanla yorulmuş olan sistemleri "Bilgisayar Hızlandırıcı" aracı sayesinde sistem dosyaları içerisinde çeşitli analizler yaparak bilgisayarın performansını olumsuz yönde etkileyen kayıtları pasif konumuna getirmektedir. kayıt defteri içerisindeki hataları onarıp birleştirme işlemi yaparak bilgisayarınızın rahat ve hızlı bir şekilde çalışmasını sağlamaktadır.

Başlangıçta Çalışan Uygulamalar
Başlangıç yöneticisi aracını kullanarak bilgisayarınızı başlattığınız an arka planda habersizce çalışan uygulamaları listeleyerek kullanmadığınız yazılımları pasif konumuna getirdikten sonra bilgisayarınızı kapatırken veya yeniden başlatırken önemli ölçüde hızlandırabilirsiniz.

DLL Suite Türkçe Full programını bilgisayarınıza kurduktan sonra sistem bakım işlerine başlamadan önce kesinlikle kayıt defteri yedeğini almanızı öneririm. Aksi taktirde sistem içerisindeki yapacağı bakım ve onarım çalışması windows tarafından kullanılan önemli kayıtların değişikliği sonucu sisteminize ciddi oranda zarar verebilir.

Bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz RAR uzantılı dosya içerisinde DLL Suite Crack ve DLL Suite Lisans Kodu mevcuttur. Yazılımı bilgisayarınıza kurduktan sonra çalıştırma işlemi yapmadan crack klasörü içerisindeki ilgili dosyayı programın kurulu olduğu dizine yapıştırarak kolayca sınırsız yapabilirsiniz. Alternatif olarak yazılımın lisans alanına tıklayıp lisans anahtarlarını yazabilirsiniz.

DLL Suite programının kontrolü tarafımızca yapılarak yüklenmiştir. Herhangi bir sorunda konu altında yorum yaparak kısa süre içerisinde ekibimizden cevap alabilirsiniz.

Dosya Boyutu: 22 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder