4 Haziran 2016 Cumartesi

Windows 8.1 Full Türkçe Orjinal İndir

Windows 8.1 Full Türkçe Orjinal

Windows 8.1 Full Türkçe Orjinal İndir

2013 yılında Microsoft tarafından hazırlanmış olan Windows 8.1 Full işletim sistemi kullanıcılarına pratik çözümler sunarak iş akışlarını hızlandırmayı hedeflemektedir. Windows 7 sürümden sonra yayınlanan Windows 8.1 Türkçe Full sistemi diğer işletim sistemlerine göre daha performanslı çalıştığı için kullanımı günden güne yaygınlaşmaktadır.

Diğer işletim sistemlerine göre daha stabil çalışan windows 8.1 işletim sistemini ISO formatında bilgisayarınıza indirerek kolay bir şekilde DVD'ye veya taşınabilir cihazlara yükleyerek windows 8.1 kurulumunu yapabilirsiniz. x32 ve x64 bit olarak kurulumunu gerçekleştirebileceğiniz bu sistem, herhangi bir modifiye yapılmamış orjinal olarak kullanabilirsiniz.

Kurulum esnasında windows 8.1 ürün anahtarı kodlarına ihtiyaç duymadan normal bir şekilde kurulumu tamamlayıp sınırsız kullanabilirsiniz. Olası durumlarda aşağıdaki vermiş olduğumuz etkinleştirme kodlarını yazarak orjinal yapma işlemi yapabilir veya sitemiz üzerinden KMSpico yazılımını indirerek bir kaç tıklamayla orjinal ve kısıtlaması olmayan windows 8.1 işletim sistemine sahip olabilirsiniz.

Windows 8.1 Ürün Anahtarları

# 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT
# GBFNG-2X3TC-8R27F-RMKYB-JK7QT
# XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
# ZFSTS-4GSHD-YXDDF-23SGJ-KJWQQ

Yayınını yapmış olduğumuz windows 8.1 sistemi 2017 Aralık ayının en güncel sürümüdür. Windows 8.1'in kontrolleri tarafımızca yapılarak dosya yükleme sitelerine yüklenmiştir. Windows 8.1 ile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı konu altına yorum bırakarak kısa sürede bilgi sahibi olabilirsiniz.

Windows 8.1 indirme linkleri

Dosya Boyutu: 2,60 Gigabyte/ Virüs Taraması: Yapılmıştır

(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder