26 Mayıs 2016 Perşembe

AOMEI Backupper Professional Full 3.2 Türkçe İndir

AOMEI Backupper Professional Türkçe Full

AOMEI Backupper Professional Full 3.2 Türkçe İndir

Aomei Technology yazılım şirketi tarafından hazırlanmış olan AOMEI Backupper Professional Full programı kullanımı son derece kolay sistem yedekleme programıdır. Bilgisayarınızda belirleyeceğiniz dosyaların veya disk içerisindeki tüm dosyaları kolay bir şekilde yedekleme işlemi gerçekleştirebilen AOMEI Backupper programı kullanıcılarına oldukça kolaylık sunmaktadır.

Dosya yedeklemesi ile birlikte kullanıcılarına disk üzerinden bölümler açabilmesine de imkan tanıyan bu yazılım sistem yedekleme konusunda en çok tercih edilen programlardan birisidir. Dakikalar içerisinde sistem yedeklemesi yapabilen AOMEI Backupper programı olası veri kaybı sorunlarını en aza indirmeyi amaçlamaktadır.

AOMEI Backupper Full

Program üzerinden almış olduğunuz yedeği sistem çökmesi durumunda aynı şekilde dakikalar içerisinde yedeği tekrar kurarak sisteminizi pratik bir şekilde geri alabilirsiniz. Yazılımın Türkçe dil seçeneği olmasa da programı bilgisayarınıza kurduktan sonra AOMEI Backupper Türkçe Yama linki üzerinden indirdiğiniz dosyayı çalıştırarak Türkçe yapma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

AOMEI Backupper Professional yazılımı 3.2 sürümüyle son versiyon olup içerisinde AOMEI Backupper crack dosyası mevcuttur. Sitemiz üzerinden indirdiğiniz dosyayı bilgisayarınıza kurduktan sonra herhangi bir serial key yazmadan sınırsızca kullanabilirsiniz. Olası durumlar için aşağıdaki serial key numaralarını kullanabilir ve sorunlarınızı bu konu altında yorum bırakarak destek alabilirsiniz.

AOMEI Backupper Serial Key
# AMPR-XV633-WRZ51-NV99K
# AKGR-V521I-DXX55-WSP00
Not: AOMEI Backupper programının en çok tercih edilen sürümü professional olduğu için dosya boyutunu yükseltmemek açısından sadece bu sürümün yüklemesini yaptık. Technician veya Technician Plus Edition sürümlerine ihtiyacınız varsa yorum olarak bırakmanız durumunda aynı gün içerisinde yükleme yapılarak konuya eklenecektir.

AOMEI Backupper indirme linkleri

Dosya Boyutu: 85 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder