1 Mayıs 2016 Pazar

Mirillis Action Türkçe Full 1.30.3 HD İndir

Mirillis Action Türkçe Full

Mirillis Action Türkçe Full 1.30.3 HD İndir

Dünya genelince en çok tercih edilen HD ekran görüntü kaydetme programı olarak bilinen Mirillis Action Türkçe Full yazılımı en iyi görüntü yakalama programlarından birisidir diyebiliriz. Yazılımı bilgisayarınıza yükledikten sonra bilgisayarınızda yapacağınız çalışmaların görüntüsünü HD kalitesinde video olarak kaydetmeye başlayabilirsiniz. Mirillis Action programını çok amaçlı kullanabilirsiniz. Bilgisayarınız üzerinden ister eğitim videoları oluşturabilir veya ekran resimleri çekebilirsiniz.

Mirillis Action Full

Oyun esnasında video çekme işlemi de yapmanıza olanak sağlayan bu program aynı zamanda oyun oynarken bilgisayarınızı yormadan, takılmadan, donmadan HD kalitesinde 480p, 720p, 1080p Full HD formatlarıyla video çekme işlemi de yapabilmektedir. Biliyorsunuzki internet üzerinde bir çok video kaydetme programları mevcut, Mirillis Action yazılımı diğerlerine göre en üstün tutan özelliği, HD video kaydı ve HD ses kaydı özelliğidir. Facebook ve Youtube özelliği sayesinde oluşturduğunuz video veya ses dosyalarını bir kaç tıklamayla sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarınıza gönderebilirsiniz. Profesyonel anlamda eğitim videoları oluşturanların sürekli olarak tercih ettiği bu program kendi dalında en popüler olanı diyebiliriz.

Mirillis Action Programının Özellikleri

1- HD kalitesinde video kaydı
2- HD kalitesinde ses kaydı
3- Ekran görüntüsü alma
4- Gerçek zamanlı video ve ses kaydı
5- Youtube ve Facebook üzerinden paylaşma
6- Kullanıcıyı yormayan arayüzü

Arkadaşlar anlatım bu kadardır. Mirillis Action programını sitemiz üzerinden ister katılımsız, isterseniz kurulumlu olarak indirebilirsiniz. Mirillis Action Full yazılımı tarafımızca kontrolü yapılarak yükleme işlemi yapılmıştır. Bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyaların içerisinde Mirillis Action Türkçe yama dosyası da mevcuttur. Kurulum esnasında herhangi bir Mirillis Action Serial veya crack dosyasına ihtiyacınız yoktur. Yaşadığınız tüm soru ve sorunlarınızı bu konuya yorum bırakarak destek alabilirsiniz.

Mirillis Action indirme linkleri

Dosya Boyutu: 21 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır

(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder