14 Mayıs 2016 Cumartesi

Adobe After Effects CS6 Türkçe Full İndir

Adobe After Effects CS6 Türkçe Full

Adobe After Effects CS6 Türkçe Full İndir

Adobe firması tarafından hazırlanan Adobe After Effects CS6 Türkçe Full yazılımı film yapımcılarının tercih ettiği en iyi video düzenleme ve animasyon hazırlama programıdır. Kullanıcılarına profesyonel anlamda video düzenleme araçları sunabilen Adobe After Effects programıyla video montajlama, video içerisine yazı yazma, altyazı ekleme, renk tonu üzerinde değişiklikler yapma, video kırpma, video birleştirme ve video dosyasından sesi silme veya ekleme gibi işlemlerinizi pratik bir şekilde yapmanız mümkündür.
Video düzenleme işlemlerinin yanı sıra içerdiği efektler sayesinde 3D animasyon oluşturma ve hareketli grafik oluşturma işlerini bile bu yazılımla kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bir çok arkadaşımız Adobe After Effects ile animasyon yapma işleminin çok zor olduğunu sanıyor, Youtube üzerinden Adobe After Effects eğitim videolarını izleyerek kısa süre içerisinde kendinize özel animasyonlar oluşturabilirsiniz.

Adobe After Effects CS6 Full
Adobe After Effects CS6 Özellikleri
# Kapsamlı video düzenleme ve animasyon oluşturma
# Geliştirilmiş 3B Çalışma ve CINEWARE uyumluluğu
# GPU optimizasyon özelliği
# Adobe Anywhere entegrasyon özelliği
# 3B Kamera İzleme özelliği
# Hareketli Diyaframı Onarma
# Yeni ve güncellenen efektler
# Stereoskopik 3B özelliği
# Disk önbelleğine alma özelliği
# Işık etkisi azaltma
# Brainstorm, Kukla aracı ve Şekil Katmanları
# Diğer sürümlere göre Performans iyileştirmesi
Adobe After Effects CS6 Full Yapma
Aşağıdaki vermiş olduğumuz link üzerinden indireceğiniz Adobe After Effects CS6 yazılımının kurulumu otomatik olarak yapıldığı için hiç bir şekilde serial key yazmadan ve crack işlemi yapmadan sınırsız kullanabilirsiniz. Olası durumlar için orjinal serial key numarası olan 1023-1085-5686-4122-0301-0699 kodlarını yazarak aynı şekilde full yapma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Arkadaşlar anlatım bu kadardır. Kurulumu tamamladıktan sonra Türkçe yapmak isterseniz indirdiğiniz dosya içerisindeki Adobe After Effects CS6 Türkçe Yama dosyasını çalıştırarak tamamen programı Türkçe yapabilirsiniz. Herhangi bir sorunda konu içerisine yorum yaparak destek alabilirsiniz.

Adobe After Effects CS6 indirme linkleri

Dosya Boyutu: 999 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder