13 Haziran 2016 Pazartesi

Kaspersky Internet Security 2016 Türkçe Full İndir

Kaspersky Internet Security 2016 Türkçe Full

Kaspersky Internet Security 2016 Türkçe Full İndir

Kaspersky Lab firması tarafından 1997 yılından beri sürekli güncelliğini koruyan Kaspersky Internet Security 2016 Türkçe Full programı internet üzerinden gelebilecek tüm tehlikelere karşı sisteminizi ve kişisel bilgilerinizi en üst düzeyde koruma işlemi gerçekleştirmektedir. Her geçen gün yenilenen database'si sayesinde en yeni zararlı uygulamaları tanıyarak sisteminize bulaşmasını engellemektedir.
Virüs, Trojan, Malware ve Spam gibi can sıkan ve internet performansınızı olumsuz yönde etkileyecek tüm zararlı uygulamaları otomatik olarak karantinaya alarak ilgili dosyaları kullanılmaz hale getirmektedir. Sürekli olarak internet bankacılığı ve internet üzerinden alışveriş yapanların sıklıkla kullanmış olduğu Kaspersky Internet Security bu işlemlerde extra olarak güvenlik sağlamaktadır.

Kaspersky Internet Security Full

Sistem güvenliği konusunda kullanıcılarına bir çok çözümler sunan Kaspersky Internet Security 2016 Full programı URL önerme seçeneği sayesinde şüpheli gördüğünüz internet sitesine bağlanmadan tarama işlemi yaparak güvenliğini test edebilirsiniz. Dosya önerme seçeneği sayesinde bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz dosyayı bir tıklamayla güvenliğini denetleyebilirsiniz. Kaspersky Antivirüs programının tüm özelliklerini bünyesinde barındıran Kaspersky Internet Security yazılımı sisteminize internet üzerinden bulaşabilecek tüm zararlı yazılımlara karşı güvenlik duvarı örmektedir. Sisteminizin güvenliğine dikkat ediyorsanız ve kişisel bilgilerinizin başkalarına gönderilmesini engellemek için mutlaka Kaspersky Internet Security programını denemenizi öneririz.

Kaspersky Internet Security Full versiyondur. Kurulum tamamlandıktan sonra Kaspersky Internet Security 2016 Key dosyasını indirerek sürekli olarak güncel bir antivirüs programı sahibi olabilirsiniz. Kurulum sonrası Türkçe dil desteğini aktif etmek isteyenler klasör içerisindeki Kaspersky Internet Security Türkçe Yama klasörü içerisinden Türkçe yapma işlemi gerçekleştirebilirler.

Anlatımımız bu kadardır. Kaspersky Internet Security yazılımı son versiyon olup 16.0.0.614 sürümüdür. Program ile yaşadığınız tüm soru ve sorunlarınızı bu konu altında yorumlayarak kısa sürede destek almanız mümkündür.

Kaspersky Internet Security indirme linkleri
Dosya Boyutu: 165 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder