28 Haziran 2016 Salı

UnHackMe Full 8.0 İndir

UnHackMe Full indir

UnHackMe Full 8.0 İndir

2005 yılından beri kullanıcılarına zararlı uygulama temizleme konusunda pratik çözümler sunan UnHackMe Full yazılımı ödül almış yazılımlardan birisidir. Programı bilgisayarınıza kurduktan sonra sisteminize bulaşmış olan Rootkit virüslerini sadece bir kaç tıklamayla tamamen temizleyebilirsiniz. Rootkit ve Trojan gibi zararlı uygulamaları anında tanıyıp karantinaya alarak kişisel bilgilerinizin çalınmasını engellemektedir.
Sade ve anlaşılabilir arayüze sahip olan UnHackMe yazılımını bilgisayarınıza yükledikten sonra herhangi bir ayar yapmadan "Check ve Start" butonuna basarak sisteminiz üzerinde kapsamlı bir tarama başlatabilirsiniz. Bulunan zararlı uygulamaları alt kısımda listeleme yapmaktadır. Zararlı uygulamaları isterseniz bir tıklamayla karantinaya alabilir veya tamamen silebilirsiniz.

UnHackMe Full

UnHackMe yazılımı aynı zamanda kullanıcılarına sistem geri yükleme noktası oluşturma imkanı da sağlamaktadır. Bu sayede internet üzerinden gelen zararlı uygulamaları temizlemek yerine belirleyeceğiniz tarih aralıklarına sistemini geri alarak veri kaybını önleyebilirsiniz.

Rootkit ve Trojan temizleme programı olarak bilinen UnHackMe yazılımı tarafımızca test edilerek yüklenmiştir. Kurulum esnasında ve sonrasında herhangi bir serial key anahtarı yazmadan sınırsızca kullanabilirsiniz. Yazılımın şuan için Türkçe dil desteği olmasa da ilerleyen zamanlarda yama linkleri konu içerisine eklenecektir. İndireceğiniz yazılım 8.0.0 Build 500 versiyon olup son sürümdür. Herhangi bir sorunda aşağıdaki vermiş olduğumuz serial key numaralarını kullanarak orjinal yapabilirsiniz.

UnHackMe Serial Key
# U777-GOTD-SA89-JL22
# U780-GOTD-WD91-CT30
# U252-5512-SDA5-7SDX

Programdan kaynaklı tüm soru ve sorunlarınızı bu konu üzerinden yorum bırakarak destek ekibimizden yardım alabilirsiniz. Yapılan yorumlara aynı gün cevap verilmektedir.

UnHackMe indirme linkleri
Dosya Boyutu: 18 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder