12 Temmuz 2016 Salı

Windows 7 Manager Türkçe Full 5.1.9 indir

Windows 7 Manager Full

Windows 7 Manager Türkçe Full 5.1.9 indir

YamicSoft tarafından windows 7 sistemleri için hazırlanmış olan Windows 7 Manager Türkçe Full yazılımı sayesinde performans sorunu yaşadığınız windows 7 sistemine canlılık kazandırabilirsiniz. Genel olarak Windows 7 hızlandırma işleminde ilk tercih edilen Windows 7 Manager programı sıradışı araçları sayesinde sistem hızlandırmanın yanı sıra kullanıcılarına windows 7 güvenlik uygulamaları da sunmaktadır.

Sistem Hızlandırma

Windows 7 Manager yazılımını bilgisayarınıza kurduktan sonra windows 7 ile gelen gereksiz servisleri kapatabilir, disk içerisindeki gereksiz dosyaların tespiti yaparak temizleme işlemi yapabilir ve bilgisayarınızın kalbi olan kayıt defteri içerisinde bakım ve onarım çalışmaları yaparak sisteminizi önemli ölçüde hızlandırabilirsiniz.

Sistem Güvenliğini Sağlamak

Windows 7 Manager programı kullanıcılarına 2 adet güvenlik aracı sunmaktadır. İnternet üzerinden gelebilecek bir çok zararlı uygulamaların bilgisayarınıza yüklenmesini engellemektedir. Kişisel veri koruma aracı sayesinde disk içerisinde bulunan dosya, klasör, fotoğraf veya video dosyası gibi uygulamaları şifreleyerek başkalarının erişim yapmasını da engellemektedir.

Windows 7 Manager Türkçe Full

Windows 7 Manager programı Windows 7 kullanıcılarının kesinlikle kullanması gereken yazılımlardan birisi diyebiliriz. İçerisinde 35 adet sistem bakım ve onarım uygulamaları bulunduran Windows 7 Manager programı Türkçe dil desteği sayesinde zorlanmadan kolayca kullanabilirsiniz.

Sitemiz üzerinden indirmiş olduğunuz bu yazılım full otomatik olduğu için Windows 7 Manager Serial Key veya crack dosyasına ihtiyacınız olmadan dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Windows 7 Manager yazılımıyla yaşadığınız tüm soru ve sorunlarınızı bu konu altında belirtmeniz durumunda destek ekibimizden kısa sürede yardım alabilirsiniz.

Windows 7 Manager Türkçe indirme linkleri
Dosya Boyutu: 11 Megabayt/ Virüs Taraması: Yapılmıştır
(Yedek İndirme Bağlantısı + Katılımsız)

2 yorum:

  1. Program türkçe falan değil
    başlığı düzeltin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçerisindeki TR ile başlayan dosyayı disk içerisine yüklediğiniz windows 7 manager klasörü içerisinde bulunan lang klasörünün içerisine yapıştırırsanız setting kısmından Türkçe yapabilirsiniz.

      Sil